連仔請進,你個連登有問題賺少咗好多廣告錢喇

491 回覆
180 Like 21 Dislike
呢個真係笑撚到仆街
唔同準則都唔叫特權
連狗已於 9-Mar-2023 對商業宣傳版規進行修訂,電訊台及硬件台進行商業宣傳除外,即是油耳由違規變正規

修訂後之版規(本人嘅理解)
管理團隊已收到大量投訴,在此提醒會員請勿作出任何未經授權之商業宣傳活動(包括但不限於直接或間接張貼獲得利益之連結、推薦碼或聯絡方式用作宣傳活動),而電訊台及硬件台不受此限,並獲得授權進行商業宣傳活動(包括但不限於悠二直接或間接張貼獲得利益之連結、推薦碼或聯絡方式用作宣傳活動)

所有違規之會員會被禁言,重覆違規將被永久封鎖。

管理團隊亦在此再次提醒會員切勿貼上含有個人追蹤代碼之連結,以免洩露個人資料。

原有版規
https://lihkg.com/thread/2839165/page/1
連狗剩係會睇錢,唔可以增加收入佢唔理的
井多少少?
影視台愚台tvb viu d打手問題
求奇係站務台search個打手都幾十個post係度講

已經唔係人地個d所謂"狂開 / 剩係開post"
有人cap埋圖講埋佢點宣傳
然後隔陣就bam埋
講親打手同宣傳
就會錄音機LIHKG 絕對冇出現過任何官方/官方合作嘅任何商業宣傳Post

係講緊有打手係度宣傳
唔係講緊官方有冇合作宣傳

好似係
屌你老母 連登幾時先Ban施丹覓腸條煩膠PR
https://lih.kg/3268429

呢度咪舉報囉 屌你老母連狗
你識唔識中文
講到明搵到證據先bam
你嘅舉報入面啲證據只係流於表面
根本就唔可以充分證明係商業宣傳
俾你呢啲社會垃圾做admin就死得
自己睇人唔順眼就想去封殺言論自由
只係憑個人喜惡而唔係講實質證據
咁同一言堂有撚分別咩
與其禁止不如想辦法管理
其實不如好似Facebook /Twitter 咁,真名真公司開acc經認證可以有個黃剔
連狗揀人覆
從來都唔會覆我
我個 po開咗一年 keep住推,一次都冇入過去覆我
嘥鳩氣啦屌你老母
打手post推到上熱門上報,你咪又係咁覆
幾十幾百個post做到出晒面,你咪又係咁覆

你個準則都無準則嘅,轉個頭改埋版規都會有嘅,咁舉報嚟做咩想人幫你做嘢定俾你玩?
咪就係講呢樣囉,佢依家唔撚諗改進仲要改埋版規,改到商業宣傳喺硬件台同電訊台就唔係商業宣傳,官方授權果兩個區搵食嘅人做商業宣傳又唔撚算官方授權
無合作,但有協作
唔BAM 悠二就唔好突個頭出黎話無打手無商業活動啦
因為你冇提到錢,唔影響收入嘅佢理鳩你
真,我前面#47貼埋隻自我宣傳嘅洗版狗(胡啟敢)點樣自爆,咁都話無證據
推,連狗改版規唔bam人
每日關心洗版賤畜施腸死撚咗未: 未
得你個直必腸喺到認真睇
個個viu post都金剛棒算唔算宣傳
每日關心洗版賤畜施腸死撚咗未: 未
每日關心埋洗版賤畜胡啟敢死撚咗未: 未
胡閪咁: 幫推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞