連仔請進,你個連登有問題賺少咗好多廣告錢喇

491 回覆
180 Like 21 Dislike
得罪方丈比人Bam
#. … …….. …. …
你改埋版規仲有咩準則
我都冇針對單一會員,係針對你啫,禁商業宣傳果條係咪版規啊你咪改咗囉

本來禁嘅嘢你改完就變正規,咪就係授予咗個權俾會員喺指定嘅區做商業宣傳囉,你剩係識玩字眼有咩用
其實個討論區係你哋嘅,你想改版規咪改,俾人做商業宣傳咪俾,大大方方講囉唔使俾人話完又話冇又話咩彈性咁肉酸
#116 quote佢覆佢都無視我
笑撚死煩撚到
連狗真係勁,講到好似得一個人做緊商業宣傳咁
就返相對情況嚟有所調整

咁咪即係你偏私囉 屌你老母傻閪
我都好難想像到你哋果時定完禁商業宣傳,然後又好有彈性咁打倒昨天嘅自己,授權會員喺兩個台做商業宣傳

仲有咩你講嘅virtual bank活動,你講緊邊個
因為你改咗版規你允許會員喺果兩個台做商業宣傳,咪已經係授權囉,而且依家情況唔係寬鬆而係可以做唔會bam

咁咩 「就好以樓主呢 D 人咁」
Virtual Bank呢單唔關我事喎
公道講句 所謂打手只係某啲會員唔鍾意唔歡喜人地吹水又有人埋堆支持 叫佢地拎證據證明係打手又拎唔到
開同類型post 就打手咁賭波group 都馬會打手啦
所以一般嚟講開同類型Post
係唔會被管理員定義為打手
當然以上面啲會員嘅個人準則就已經係啦

而佢哋懷疑係冇問題嘅
管理員就會調查佢哋嘅懷疑對像
就住佢講嘅內容或者使用者行為嚟決定是否成立
而唔會冇任何證據/跡象就Ban人

站務台一樣有post舉報打手
已經唔止"剩係開同類型post"
係成個ac剩係做同類型既野
不過d post你冇留過言出聲答人有冇查過 / 判斷係咪打手
搞到差唔多舉報 / 投訴既post都有幾個
不過你又會話答完人地唔認同就直接扮睇唔到架啦

一般嚟講開同類型Post
加個一般
又準備彈出彈入

電訊台
Claire.Redfield #58201

屌你老母咩 五毛賤畜
以為改撚咗名就冇人認得你?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞