爬蟲討論區2 (守宮/蜥蝪/龜/變色龍/蛇/蛙)

564 回覆
14 Like 4 Dislike
你同佢講吖嘛我記得佢支燈個電掣好似有機會唔啱位,我問佢攞咗個新,同埋三日玩應該有得換喎

下次試咗先拎走
咁每個人都會有自己一套嘅,但上佢舖頭佢又唔會係咁游說你跟佢個套。其實佢都係叫人用適中既爬缸,唔好再用膠盒同細缸啫
反而其他資訊真係講得好詳細
有試到
咁你應該無試過佢唔野比你
睇唔明你想講咩
咁癲
不過有時係咁,尤其係兩邊經驗都比較豐富,俾對方reject自己嗰套雙方都會有hard feeling
唔賣比你
我果陣啱啱玩鬆冇幾耐上去買底材,問多幾句,擔心網上討論嘅問題,之後佢就好唔耐煩就收返啲貨就話唔賣比我叫我諗清左先…跟手送埋我出門口,從此冇再上過去

老實說佢果套係網上係小數,大多數人都講底材嘅問水,作為新手有擔心唔明係正常,果陣我都聽佢講pvc轉左做90缸,但我隻苗緊張到唔肯食嘢,轉返落pvc先食。
魚佬個四眼仔counter問佢野好似同網上啲cs機械人對答一樣
巴打入左手未
魚佬一買一賣就算,問佢意見都嘥氣
上魚佬買野要靠自己溫書做功課
但抵屌就一定
各位巴打有冇珍禽異獸獸醫推介
我隻守宮二月頭開始冇食欲,去到上個月一個星期先食一、兩隻蟀,今個月二號就突然一晚食咗四隻蟀,但之後屙左幾次綠色屎,就冇食過野到而家,不過嗰時之後佢連續兩三日都成日飲水,前排以為佢腹部積水,但尋晚半夜屙左粒疑似水蛋既野,攪到我唔知依家佢咩事唔食嘢
[url]個老細都係美國踎緊,下邊點會有心做,同埋入邊出名閪[/url]
撳多咗添
真咩
但佢果到買嘢真係特別平
個老細喺邊都好
人工咁低邊個會有心做
真心求教
有冇巴打試過係外國訂爬蟲返香港?
主要係想買睫角守宮
見到外國好多特別基因 好想買
官網睇完有現貨,之後行上去就話未返貨
官網不嬲垃圾邊有人咁得閒更新
唔好話細舖頭,連豐澤百老匯呢啲大舖頭都係乜柒都話有現貨,長年唔會update,通常都打咗過去問先
去tg問問?
有咩基因香港冇
Btw外國生物唔係買衫咁容易
想買axanthic 同cappuccino
Axanthic 都叫容易睇,Capp 真係韓仔呃錢野
你可以試吓先交下學費
批價先cls 窮養必揀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞