=LOVE/≠ME/≒JOY討論區第63回:最終兵器一齋藤樹愛羅

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
我地仲有3團合埋既YouTube頻道,可以搵有興趣既睇
https://www.youtube.com/@ikonoijoy
這是我的手背✋
這是我的腳背🦶
Sana你是我的寶貝😘
宜家聽落,大葵西把聲真係好超班,同隊既話,邊個拍埋去都死,勉強得=LOVE某一兩位師姐可以同佢拍得住,村內真係冇對手,村外先有,條友以前係咪已經練開唱歌?

另外,愛弓既style不如學吓花菜既表現性好過夾硬練笑啦,你學到佢八成你就超晒班了,同埋搵笙古練吓跑步,你堅係唔夠氣,搵人幫我傳俾指原聽
糯米生肉都要周圍搵 唔齊或者b站斬左
又唔係現實同mb講
你為令mb笑,我相信都做過好多尷野啦
大西葵把聲係幾有特色
但明顯未識控制,講到無對手就吹大左
類似當年既nanaka (當然無佢唱得咁難聽)

愛弓唔評論,但香乃愛就真係勁啦
有台風,可愛聲之外仲可以唱到低音
令我諗起齊藤nagisa....
淫風係好,但佢係控制上仲係爭啲,大葵西勝在勁得黎冇咁嘈

香乃愛唔評論....傻啦,我都唔憎佢,甚至都幾buy佢,之前一早都講咗佢識撈,保持狀態同進步就ok,佢係指原推得黎又唔駛點花心機去理既成員,只要關注吓佢既私生活,同成員既關係,同埋健康就ok,至於性格同心態係指原近乎管唔到既一環,呢一點純粹睇運氣了,暫時表面上香乃愛應該冇乜呢方面問題,遲啲冇人知

愛弓就仲係進步緩慢,三大問題,性格心態體能,不過重點都係前兩者,改善前兩者自然有後者,指不捧佢都係幾個point:前STU48重心成員之一、年齡還可用、幾靚女、睇得出佢鍾意時尚啲既形象(呢一點直接幫指原搵到一個同其他成員形象上冇衝突人物,唔駛指原周圍搵仲要賭大細去試),愛弓自稱笑容唔好睇,其實好唔好睇都未必伙重點,而係佢呢個由少女轉大人既時間,加上本身既形象,脫變絕對比起笑容更重要,而且亦冇必要同一眾細個佢既成員做返同一樣野,雖則定位係大谷,但明顯ME團早耶比較似,宜家既愛弓只要加一樣野就可以獨市地成功,就係個「騷」字,需要騷,指原團裡面最有騷味就係大場花場,歌手方面就是倖田來未吧,不過唔駛咁出,少少就夠,加上愛弓既小小串同內歛性格,mix出黎既效果一流,好過佢努力扮偶像,包work
打錯字,係指原捧佢,唔係指不捧佢

愛弓進步同唔進步既分別會好大,上就係大谷,唔進步就會變咗JOY版既莉莎,其他成員一上,就玩完了,杏佳,莉子,大葵西,逢田果啲仲有得上架
唔該巴打
睇哂イコノイどうですか先睇咗三集 笑到癲
清幾幽默,溝死女
呢套d企劃係幾特別,好鬼好笑
有無睇岩邊條女
對唔住,唔好再笑了
真心欣賞
Ching高汁
Ching唔白卡個陣原來分析獨到
我本身就係睇完Shine post先過黎所以都係個個
=love個邊個齊藤なぎさ都幾正,不過好似卒左?
100個爛gag講到第3個個陣拎本笑話簿出黎個度笑到我傻
呢位係........
唔好意思邊度有Shine post?
佢無平衡點,一係白卡,一係寫論文
居然mb既圈外工作,真係會吸引到個邊既人黎睇
係啊卒左了,講爛gag個個都因傷休養緊
推shine post既都可以 萌子 樹愛羅 野口 仲有毛毛
本身都追開聲優同埋以前都有睇48,所以我估我都算係少數
係早兩日睇SP既live見佢跳舞幾好睇,就去youtube聽歌了解下,發現D歌又幾好聽,就想深入些少
樹愛羅,twitter有彈佢個po出黎,話佢都有去現場睇
不過佢配個隻係game角,隻game仲未出都唔知出唔出到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞