=LOVE/≠ME/≒JOY討論區第63回:最終兵器一齋藤樹愛羅

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
每個地方都唔同,可能日本唔係咁掛
係沉默嘅大多數無表態 無表達即係無問題啦
Feel到你好興奮
唔知波菜會唔會出嚟道歉定咩…

認真問 其實有咩問題
睇完三條片都唔覺有咩特別
香乃愛唔好扮成熟啦,你d on99笑聲我忘記唔到
因為個個都係寬己嚴人
講真養貓既,邊個無扔過啊
同埋好多花生友出黎抽水,鬧埋一份
而家炎上得幾勁,成班去埋波菜twitter屌9佢
都話咗佢未到呢個層次,扮大人都係留返俾愛弓做算啦,佢繼續扮可愛就夠做
乜嘢On99笑聲
係可愛,開朗同治愈嘅笑聲
公眾人物份糧包咗㗎喎
食煙 拍拖 屌閪都無問題㗎 你個推咁做 你地未又係成班跳晒掣
其實你地覺無嘢就無嘢
我係覺得你地唔肯承認覺得有問題嘅人係主流 你地先係小眾呢個point好笑啫
3:7仲話大部分人都係想咁對啲貓 廿幾萬係haters
有返call應該可以的
係迷理解 二百萬人之外既五百萬人先係主流
推岡部好過
係掛 我#852講咗
所有都認用到
我真係睇唔出有咩問題 所以我咪認真問有咩問題囉
真係想問究竟係你地廿幾萬人眼中係有咩問題?
我無話咩承唔承認 咩主流定小眾
因為我見我d fd都係差唔多咁玩 所以只係真心想問下姐
你覺得無嘢就無嘢㗎啦 唔想爭拗呢個point 我地又唔係隻貓 唔會知佢咩感受

覺得有問題嘅人 不外乎覺得佢咁對幼貓太粗魯 輕視生命 當隻貓係陪襯品同玩具囉 自己twitter睇comment

覺得無問題嘅 花錢養寵物就係咁 唔係養嚟做咩 咁未ok囉 從來我都唔想討論呢樣嘢

利申 無寵物 非義工 不鼓勵領養
原來咁都叫太粗魯 真係唔知
唔識日文 睇唔明d comment
好多人話波菜似個d為左呃like先養貓既八婆佢今日應該唔敢更新...
今鋪≠ME真係紅出村外
片入面嘅客觀事實:係咁掉隻貓上返梳化入鏡,玩緊貓但對眼望實sr comment

波菜咩諗法就大家自行理解
咁諗既話,sana堅係愛隻狗
平時撚狗就唔望我地
btw你係咪想逼到波菜jump
是日精選宵夜

波菜針完 係咪就可以開香檳慶祝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞