=LOVE/≠ME/≒JOY討論區第63回:最終兵器一齋藤樹愛羅

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
整排名班人真係好有心機
佢果度幾可愛喎我對佢好感度有提升
終於睇晒數榜, 頭十首真係好神 比我會換糯米首短髮歌同君はスパークル比6單/ 美人魚/ 3單上頭十
自分贊歌年年都企穩第五 大家都中意正能量歌, 我都由初初一般般聽聽下愈黎愈中意
男女比例都幾有趣, diamond lily 原來多女飯中意過男飯 (仆街睇番剪出黎既mv送娜糖車嗰幕真係眼濕濕 )
同埋估唔到星星守唔住第一, 不過都估到不離星星/青春”サブリミナル”第一架喇

我地指原系真係好多好歌
客觀黎講,自分贊歌年年第5,就好似做守門員咁,除非你係神曲中既超神曲,唔係你都只可以留係6-10位,側面印證指原系神曲多到

波菜原來係兩爪機高手黎
其他人都唔太敢舉手
真係估唔到偶像包袱最重既美里喵會上場仲努力食左1/3個
咁公投出黎既,無得話咩xx換xx
只可以話男飯同女飯既喜好很不同
最後有show男女出黎幾好

星星拎左咁多次第1,我以為會係あのコン拉佢落馬,估唔到係青春
btw我唔明why夏祭戀慕長期咁高
有咁神咩,定舞香人氣影響
咁係幾好聽既
可能日本社會壓抑,鐘意聽正能量歌
btw『アイカツハッピーエンド』都係正能量,又好聽,但隱左形咁
Yes yes yes 好野嚟
相信yesyesyes 、上船、樹助呢d舊歌
應該要等=LOVE搞咩4小時全曲con先有機會再聽到了
好 準備學賭艇
等睇存款清零
我第10場估356睇下邊個同我一樣
之前因為係剪片,所以節奏好d
而家直播睇佢地討論,又無真船睇
覺得有D悶
都係睇瞳鬼殺啫
所以馬好好多,又多馬賠率又好分,沙圈行完就出跑道等跑,唔似宜家個個等開始
點解雷娘個競艇畫面快等愛 27秒
瞳個樣同我賭馬出閘就搣飛一樣
瞳今次應該中啦 我都估136
牙指又唔收錢返工
我估1 4>45>456
瞳似再中
尾場熱頭冷腳
最後贏錢定輸錢走
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞