=LOVE/≠ME/≒JOY討論區第63回:最終兵器一齋藤樹愛羅

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
係?咁認為從akb post度睇得出我個人有咩問題呢
即係等同弱智入面嘅輕度
不過我講緊event啫 實際可能大谷搵最多
咪On9囉 成日死雞撐飯蓋
是但啦
Btw, 講真我係見到有其他人都攞啲mb嚟講吓咸濕笑話我先講啫。
好奇到底點分錢
唔計大谷自己開鋪
如果maika呢d傾足5部,又賣得多既成員
人工同shoko隊短一樣咪好唔抵
聽日講咩好,好似發生左好多野
但又無咩好想講...
event應該多勞多得掛 大谷咁多化妝美容衣著job 呢啲應該最好搵
問佢今日有咩想同你講
問佢有冇掛著你 睇下點鹽對應你
唔想發現自己係mb心中0地位,無野想問我....
一陣個氣氛尷左係度咪仆街
mb心諗: 呢條毒撚都幾自信....
同埋其他member一齊分享 認知get
如果開返真人見面,巴打會唔會一齊去
無得再美顏 見真章
終於煲曬團綜 想問各位大佬有冇今年ツアー source
生都得
今年既ツアー無配信
你要睇近期既話
=LOVE有5周年con、娜糖卒con
≠ME就3周年con,同埋3團fes 2022
唔怪得我係b站都search唔到仲以為下曬架
5周年同 3團fes2022睇左啦就係睇完先推舞香
怕羞唔知講咩好之後如果啱時間應該都係睇con為主
識貨
但近年紅得起既,全是有獨特個性或才能既偶像,反而平均值既就多數都彈唔起,靚女都幫唔到好多
如果要我推薦,我會係呢2場

=LOVE 1st Concert
(可以見到當年未進化既=LOVE係點
同埋因為當時唔夠歌,有唱4846既,或者你會有熟悉感)
https://www.bilibili.com/video/BV1zf4y1v7oJ

傳說中既暴雨fes 2021夜場
(比起2022年既3團fes,呢場其實2團之間無咩合作,但因為雙方實力都上升左,所以都有睇頭)
https://www.bilibili.com/video/BV1ob4y1W74J
扮咩怕羞
好,fes2023/ 等愛6周年等你
開返啦 又唔見巴打你一齊去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞