保險狗話AI唔會取代佢哋,真係笑死人

221 回覆
848 Like 45 Dislike
其實真係唔會,ai唔識襯大學生一畢業就用親戚朋友身份sell儲蓄保供一世
ai唔識幫個客填大個收入同資產,等佢可以買大d保費賺多d佣
ai唔識用床單
好多AA連一小段通順嘅中文都打唔到出黎,成日都令人睇到R晒頭。
AI叻好多
唔用保險狗,冇得用關係搵客同呃人,單一定少咗,但慳唔少錢,睇吓最後邊個方法會profit margin大d
呢d保險多數無肉食,班保險狗都唔做。
佢地靠呃親朋買投資類保險,呢part demand唔靠班撚樣呃呃哄哄,應該無人買
因為大部分人類都唔會自己搵嚟買
AI 可以取代佢哋
仲可以做到全面透析
點解死都唔肯正經叫雞
DLLM 保險狗無腦
水人入行做下線,吹大啲都無撚計了 🙏🙏🙏
未試過你唔會明
條傻仔仲未知AI係乜嘢
洗唔洗咁直接
佢個比喻幾好

以前我每兩三年都會買本香港街道圖
自從科技進步之後我就用google map 無再俾錢買地圖

但事實街道圖又真係仲有人買,如果咁唔算係取締,咁都無嘢好爭議嘅

啲人以前要係好景買咸碟,成曾層都係
依家當然都仲有人會買,但會唔會成層,成個場都係?

無錯,點都會有人鍾意搵真人問嘢
但以前可能一日有10個人問你
AI 之後可能係 10日先有一個人問你

你係老世你會點做?
一定係留你係公司養住你啦,你咁有自信
你唔想被取締你就要學用AI , 遲啲要炒嘅,第一班一定係連AI 都未掂過嘅人
有冇睇cyberpunk
弱智仔係唔使太理會
AI對保險界嚟講係咪弊多於利
一比較就知有邊種product差
仲邊有人會買
事實嚟
唔請呢班垃圾AI點可以搵屋企人同親密好友埋手
唔駛用AI 啦,就咁整個網頁或整個app , 介面靚D 俾人自己想買保險就用都節省唔少保險狗啦。
咁又唔係嘅
ai背後間it公司一定有佣
不過會平過而家啲保險狗

所以間it公司一家會educate個AI優先sell較貴嘅plan
支持貼返比保險公司睇用ai佢哋可以cut幾多cost
閂乜鳩
間公司自己host返個咪得
Ai 有用過呢班保險狗, 答得又快又準
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞