[1407] I.O.I討論區(32)Weki meki強勢出道 靜靜生日粗卡

1001 回覆
41 Like 6 Dislike
唔好問我點解會揾到

在有生的瞬間能遇到你 竟花光所有運氣
唔好問我點解會揾到

你自用緊

唔好問我點解會揾到

你自用緊

其實係我尋晚太悶特登上網碌

[ig]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/07/27/012840_d0b3244693f743a542dc6a84b8f5ae22.jpg[/img]
各ioi手足,有冇辦法check到件衫係咩款

Studio Tomboy 韓國brand

http://fashion.sivillage.com/product/productDetail?productNo=01P0000195172&infwPathTp=FA&infwPathNo=TOMBOY

點樣搵到架

之前睇ig有啲idol fashion嘅 咁上面個網有好多brand 咪save低左條link係度
娟姐套戲真心好睇 好睇過學校好多
韓版犯罪心理琴晚開始做第一集 個人覺得幾好睇 有興趣嘅可以去睇下

邊度有中字 呢套好想睇

邊度有中字 呢套好想睇

https://sites.google.com/site/xiaomandehanjushijiegai/xiao-man-de-han-ju-shi-ji/zai-ci-zhong-feng-de-shi-jie
你係講緊呢套?
之前有巴打放過出黎
韓版犯罪心理琴晚開始做第一集 個人覺得幾好睇 有興趣嘅可以去睇下

一定會睇
李準基、文彩元、孫賢周同李善彬我都鍾意

agger
已棄學校,就算有世正都係咁話
另外追緊呂珍九套Circle,都好睇

agger

學校已棄x2🙈🙈
i am睇左一集都唔錯,機械人彩妍好正

agger

學校已棄x2🙈🙈
i am睇左一集都唔錯,機械人彩妍好正

冇得棄 同佢講好左要睇晒
第三,四集真係好垃圾咩
利申:未睇
第三,四集真係好垃圾咩

未到好垃圾 唔太好睇囉

第三,四集真係好垃圾咩

未到好垃圾 唔太好睇囉

仲有反轉既我估
冇咁快知X掛

最尾個張諗起

度妍唔係紅唇都好正,番返101 PURE樣

有冇壽sei公
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞