[1407] I.O.I討論區(32)Weki meki強勢出道 靜靜生日粗卡

1001 回覆
41 Like 6 Dislike

哎呀...跌左舊番梘...

唔好清泉po淪陷呀
巴打自制下

hyung 要嘗試一下嗎......

東昇...你下面濕了...哥哥幫你抹一下吧

邊個係東昇

dong seng

弟弟

我都以為係人名 洞聲會唔會好d,但又好意淫

方東昇

你地班友搞到我地ioi清泉個名冇啦

一早冇左啦

激死殘巴

殘巴仲係清泉

唔好清泉po淪陷呀
巴打自制下

邊個係東昇

dong seng

弟弟

方東昇

一早冇左啦

激死殘巴

殘巴仲係清泉

我清泉

唔好清泉po淪陷呀
巴打自制下

邊個係東昇

dong seng

弟弟

方東昇

一早冇左啦

激死殘巴

殘巴仲係清泉

我清泉

邊個喺隔離po俾人周到?

唔好清泉po淪陷呀
巴打自制下

邊個係東昇

dong seng

弟弟

方東昇

一早冇左啦

激死殘巴

殘巴仲係清泉

我清泉

唔好清泉po淪陷呀
巴打自制下

邊個係東昇

dong seng

弟弟

方東昇

一早冇左啦

激死殘巴

殘巴仲係清泉

我清泉

又黎欺凌我

唔好清泉po淪陷呀
巴打自制下

邊個係東昇

dong seng

弟弟

方東昇

一早冇左啦

激死殘巴

殘巴仲係清泉

我清泉

唔知你講咩

唔好清泉po淪陷呀
巴打自制下

邊個係東昇

dong seng

弟弟

方東昇

一早冇左啦

激死殘巴

殘巴仲係清泉

我清泉

唔知你講咩

V
Idols school個彩瑛咁令囡既

拍緊MV

有黑料嗰個?? 荷榮最正喎

0k巴打真係好識貨 蝦翁真係世界級

btw 雲仔你快啲飯果個彩瑛啦

佢地MV造型幾掂

有無我公 ??

公黨立即召集!

公黨

你地公

有咩黑料

瀟瀟呢?

唔好清泉po淪陷呀
巴打自制下

邊個係東昇

dong seng

弟弟

方東昇

一早冇左啦

激死殘巴

殘巴仲係清泉

我同殘巴

有咩黑料

你講李彩瑛吖嘛 之前又係話佢校園欺凌嗰啲

0k巴打真係好識貨 蝦翁真係世界級

btw 雲仔你快啲飯果個彩瑛啦

蝦翁真係好正

唔好清泉po淪陷呀
巴打自制下

邊個係東昇

dong seng

弟弟

方東昇

一早冇左啦

激死殘巴

殘巴仲係清泉

我同殘巴

方東昇

一早冇左啦

激死殘巴

殘巴仲係清泉

我同殘巴

我呀我呀

有咩黑料

你講李彩瑛吖嘛 之前又係話佢校園欺凌嗰啲

真定假...好眉好貌咁仆街...

佢地MV造型幾掂

有無我公 ??

公黨立即召集!

公黨

你地公

李書靜(韓語:이서정/ Lee Seo Jung,2000年1月7日 17歲)。韓國女歌手,女Rapper,在produce101以很大的前額和I.O.I成員金素慧的互動吸引到一些注意。為女團Weki Meki的出道準備成員,且在出道前於直播節目《放學後的秘密基地》和粉絲互動。
邊個整

佢地MV造型幾掂

有無我公 ??

公黨立即召集!

公黨

你地公

李書靜(韓語:이서정/ Lee Seo Jung,2000年1月7日 17歲)。韓國女歌手,女Rapper,在produce101以很大的前額和I.O.I成員金素慧的互動吸引到一些注意。為女團Weki Meki的出道準備成員,且在出道前於直播節目《放學後的秘密基地》和粉絲互動。
邊個整

下,有互動過咩
我剩係記得額頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞