[1407] I.O.I討論區(32)Weki meki強勢出道 靜靜生日粗卡

1001 回覆
41 Like 6 Dislike
Cheer up果組d人腳好似好勁,睇得過
Cheer up果組d人腳好似好勁,睇得過

星星係頭頂咩意思
隊長? center?

樣普通 實力又唔特出 又冇咩鏡頭 唔係似有情既話 應該都幾低下

老老實實, 之後會唔會有啲咩評核之類架?
集集係度跑步練體能可以睇到啲咩實力

下集好似係分組舞台

我snowbaby

Snowbaby個勢渣啲喎

喂 你雪寶好唔掂喎

連台仔都反佢喎

台媒吹奏佢喎

又係台媒 第2個紫魚

我心水都係蝦翁 睇預告snowbaby好正

樣普通 實力又唔特出 又冇咩鏡頭 唔係似有情既話 應該都幾低下

下集好似係分組舞台

我snowbaby

喂 你雪寶好唔掂喎

連台仔都反佢喎

台媒吹奏佢喎

又係台媒 第2個紫魚

傾idol school 傾左三版啦

下集好似係分組舞台

我snowbaby

喂 你雪寶好唔掂喎

連台仔都反佢喎

台媒吹奏佢喎

又係台媒 第2個紫魚

証明出面個po垃圾

下集好似係分組舞台

我snowbaby

喂 你雪寶好唔掂喎

連台仔都反佢喎

台媒吹奏佢喎

又係台媒 第2個紫魚

証明出面個po垃圾

唔會再睇選秀節目

101果陣覺得娜英似秘密花園女主角河智苑
依家就好有特色 幾欣賞娜英
學校繼續睇落去都幾好睇丫
但見到班人渣係度老屈大叔睇到慶慶地

為左加自己分要告發人 要出賣人
真係好寫實

真係好寫實

韓國學校好興呢樣野?
香港學校都唔會玩告密制

真係好寫實

韓國學校好興呢樣野?
香港學校都唔會玩告密制

因為香港大學都冇點睇操行品行
韓國文化就唔同啦

真係好寫實

韓國學校好興呢樣野?
香港學校都唔會玩告密制

假架啦 邊有可能跟埋分跟排名食飯
只不過為求上位出賣朋友呢D係社會黎講好寫實啫

韓國啲血同傷口好真

連台仔都反佢喎

台媒吹奏佢喎

又係台媒 第2個紫魚

証明出面個po垃圾

唔會再睇選秀節目

但係呢個好睇喎

連台仔都反佢喎

台媒吹奏佢喎

又係台媒 第2個紫魚

証明出面個po垃圾

唔會再睇選秀節目

但係呢個好睇喎

冇乜邊個有興趣
幾頭住家要養

下集好似係分組舞台

我snowbaby

喂 你雪寶好唔掂喎

連台仔都反佢喎

台媒吹奏佢喎

又係台媒 第2個紫魚

可惜佢係真素人,咩都唔識

真係好寫實

韓國學校好興呢樣野?
香港學校都唔會玩告密制

假架啦 邊有可能跟埋分跟排名食飯
只不過為求上位出賣朋友呢D係社會黎講好寫實啫

有啲位係誇張咗小小 但話唔定真係有學校發生緊相同嘅事 成套劇算係用比較輕鬆嘅手法反映社會嘅黑暗面 如果編劇係劇情上再用心小小就好 我好期待x唔係2個男主 or 2個男主輪流扮 可惜今集尾已經 希望後面嘅集數有驚喜
垃圾mnet ymc

我真係睇到好嬲
間宿舍對ioi同我地咁有意義

你預左架啦 撚有錢租過間咩
清泉訓左成晚追唔切6頁留名

下集好似係分組舞台

我snowbaby

喂 你雪寶好唔掂喎

連台仔都反佢喎

台媒吹奏佢喎

又係台媒 第2個紫魚

証明出面個po垃圾

唔會再睇選秀節目

娜英姐姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞