[1407] I.O.I討論區(32)Weki meki強勢出道 靜靜生日粗卡

1001 回覆
41 Like 6 Dislike

對唔住

決定回歸清泉行列

唔吹水點推po呀

過氣女團推慢啲咪算囉

變左只係加圖咁吹水

唔使say sorry
只係d圖,唔識既!唔識既!唔識既!
黑人問號
9成芯芯芯

討論既都係ioi付屬團咋喎
係果日宇少手足貼其他團架咋

講下啫,大家繼續貼 唔好召喚到宇少手足就得

瓊0分

有補中喎

"Everyone, me, Yuha unnie, Roa unnie, and Nayoung unnie"
"We played bowling"
"ㅋㅋㅋㅋㅋ I was really good at it"

我大隻妹清泉

我大隻妹清泉

又要追小分隊啦走召仔

我大隻妹清泉

又要追小分隊啦走召仔

不了 去fm算 睇下去唔去埋偶運

瓊0分

有補中喎

"Everyone, me, Yuha unnie, Roa unnie, and Nayoung unnie"
"We played bowling"
"ㅋㅋㅋㅋㅋ I was really good at it"

我佛(A1)好叻 好穩定
btw佢地真係好得閒

下雨的日子 總是想念你 沒有你的每天都像下雨般
我就黎想見到唔係I.O.I同101既相就負皮 到時唔好怪我

對唔住

咁惡架咩 傾下計都唔得

對唔住

咁惡架咩 傾下計都唔得

巴打睇左允允teaser未
8月13號有rm啦

對唔住

咁惡架咩 傾下計都唔得

巴打RIP

對唔住

咁惡架咩 傾下計都唔得

對唔住

咁惡架咩 傾下計都唔得

對唔住

咁惡架咩 傾下計都唔得

對唔住

咁惡架咩 傾下計都唔得

對唔住

咁惡架咩 傾下計都唔得

8月13號有rm啦

RM 唔齊人

對唔住

咁惡架咩 傾下計都唔得

8月13號有rm啦

RM 唔齊人

對唔住

咁惡架咩 傾下計都唔得

8月13號有rm啦

RM 唔齊人

難得上rm 忙內又唔上
岩岩睇完允teaser感覺似you think果種風格
一定好正
你地有冇人有睇彩妍套i am
你地有冇人有睇彩妍套i am

睇咗一集諗住儲多幾集再睇

各ioi手足,有冇辦法check到件衫係咩款

Studio Tomboy 韓國brand

Studio Tomboy 韓國brand

http://fashion.sivillage.com/product/productDetail?productNo=01P0000195172&infwPathTp=FA&infwPathNo=TOMBOY
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞