他叫周殷廷 你問佢答

342 回覆
237 Like 36 Dislike
新歌:https://youtu.be/QAMUOWzthk8

今次唔會打錯

繼續支持YT大哥
點睇周殷延
https://lih.kg/3322868

上個Po
Lm YT會再覆爆呢個po
lmao!!

if that's the case....

LETS GO
會唔會覆到攰
其實你係咪覆留言當係休息同放假活動
廷哥會唔會考慮做我男朋友
利申:男
上次見你覆左好耐好多,好佩服,好有心機!
開始留意你了真心
我愛你啊 周殷廷 希望你可以快啲被更多人認識
男女通殺 !!
以前係m記 成日聽到愛與罪
另一個post追過嚟,求tg link

YT我真係超級無敵鍾意同admire你嘅處世態度,希望有一日我都做到你咁叻,用平淡又溫柔嘅心去面對一切
I really like your My everything and Metanoia!!!! Wish you all the best in the music adventures, and hope that I can watch your concert one day!!!!
Add oilllllll!!!!!!!
YT推爆post
由遲了悔改識你 不過淨係聽歌冇認真搵你嘅野
再到無意中聽到意外現場就不停loop 真係勁鍾意
之後再聽返你啲舊歌一樣咁正!跟住就入左tg grp
不過平時我都潛水 淨係比like多
18號果日去左旅行去唔到top睇你勁唔開心
快啲再搞live啦 我要拉埋男朋友去睇你呀!
Hahaha thank you so much for your kind words. and yes all of you guys DO motivate.

and I know there are fans that came to this thread from my TG group, a huge thank you to you guys too.

I am glad you like metanoia so much, I'll keep doing what I can to make good music for your guys.

上個post爆咗1001,喺新post再覆多一次先

唔使客氣啦,你有動力出歌俾我哋聽就好啦

好想有多啲人可以識到你呢個隱世歌手,都希望你嘅訪問仲有心事台講經可以繼續inspire到大家啦,我會介紹你嘅歌俾啲朋友聽㗎

我反而係因為呢個post先知道你個tg group hahaha

之後你開concert的話,我一定會買飛睇,無論係個人concert定係同其他歌手/ band/ 組合crossover都好

Love you YT 估唔到你今日都繼續逐一回覆我哋嘅comments,你真係好sincere
繼續推
喺YouTube聽咗你前排半祝福嘅live, jeng af
期待你遲啲會live唱小姐你好
好中意呢首歌嘅風格
YanTing你啲歌好好聽,繼續努力!
我想問吓My Everything 個MV 係邊到取景?
好靚!!
TOP果日我有來

可惜果日無唱逃兵
熱刺又輸點睇
YT點解咁勇敢真名上連登?
上個po覆唔到 My Everything我都鍾意聽呀 希望之後可以聽到你更多唔同風格嘅作品 btw會唔會再出跳唱歌?
YT大哥會唔會再約嘉盈
痴撚線仲覆緊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞