去完貓cafe覺得啲貓好慘

262 回覆
1589 Like 96 Dislike
仆街到,呢啲人真係不得好死。
幾時先可以立法。
賺到開到3間鋪,唔知有幾多落返去貓貓度
呢間有成幾間分店
啲野其實野食麻麻地
開頭得旺角店都正常少少
一話開分店就唔知邊度又多幾十隻貓
做乜唔移民?
不嬲貓cafe姐係貓貓雞竇 貓貓陪酒
所以好唔鐘意去動物園,見到d 動物為咗遊客困係個咁細個空間比人圍住鳩叫拍窗嘈住晒就覺得好sad,成世就係坐監做佈景版
一直覺得去貓cafe嘅人勁嘔心
啲貓仲慘過做雞
去嗰啲人仲自我感覺良好覺得自己好愛小動物好有愛心
urbxx真係垃圾 枱放得勁密
staff又閪又串
班小朋友嘈跑跳捉貓無人理
香港有咩地方係可以照顧下貓?
理性討論一下
如果本身好想接觸貓

但屋企情況唔許可養
什至簡單啲 知道自己未夠資格照顧貓
如果無左呢啲地方
咁呢啲人係咪呢一世都無機會接觸貓?

仲要係市區咁方便
環境有幾差你pin間cafe我有去過分店 除咗佢話間貓房細(話細過睡房 但人人間房都唔同 擺我間房我又覺得ok喎) 其他話臭話污糟嘅問題根本唔覺 而且就算你自己養貓又係咪真係可以話對貓好 咪又係要不斷繁殖
同埋養貓都解決唔到你講迫人俾你摸 同你交流呢個問題 養貓咪又係為咗自己開心而去困住一隻貓 講到唔想助長有話雞乜乜柒柒 你咪又係偽善
公厠雞 同 私家雞 ge 分別
樓豬其實你有無真係了解其他貓cafe個環境?
定真係有人留言9up幾句就認定個環境一定係差?
自問去過你pin個間 環境真係唔係話咁差
定抑或人地開鋪 想做打手呀
之前去mk分店,啲貓都叫乾淨冇好似樓下講觀塘咁誇張
所以唔會去貓cafe
助長呢班人虐貓 唔洗係入面做過都估到收鋪之後一定係塞哂啲貓入籠就算
根本開貓cafe既人都唔係鐘意貓架啦
樓主又要屌又要去
公廁貓
猫你老母
以前有嗰啲貓頭鷹Cafe仲恐怖,要夜間動物日間做嘢
因為佢喺廚房睇住隻強跌咗落碗湯
貓都要返工搵食
去完啲office覺得啲社蓄好慘
我屋企果隻都係咁
我好錫佢但佢理都唔理我
摸兩下就走
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞