[It’s lights out and away we go!] F1 2023 巴林站 討論區

1001 回覆
7 Like 46 Dislike
f1tvpro幫到你
now俾bein劏完,到now劏客戶了
now分分鐘都唔知點同客開價
上年架車本身唔係為佢而開發
只係季中研發得佢俾到feedback,所以先變返專車

希望呢季尾鈴木孖寶摸得熟架車幫到手
本身上年包埋,如果今年要加錢又係搏屌
now:今年多左幾場沖刺賽
客:沖咩撚廁 正賽贏唔到咪又係死
now: err 今年仲有改善左的法拉利
客: 我睇佢正賽自爆咪夠 唔洗睇沖刺自爆架
客:果幾場沖刺係咪咁撚緊要 搞到你要收貴咁多
到底而家係Bein 太大咬定太平
我兒有力偷Benz 雞
大咬
恩撚暗示BeIN個價 會令Now加啲客價
bein 唔係以為今季仲有2021收視呀嘛
如果本身上年買nowe 香港合法嘅就一定係bein sports?
啱啱碌到呢個po
咸蛇咁都可以拉去差別待遇嗰邊
https://www.instagram.com/reel/ComhZw7N4zp/?igshid=OTJlNzQ0NWM=
根本要本身個NOW PLAN 無BEIN 先有可能會去買BEIN
如果最後NOW真係無咁只係攬炒
其實係,雖然我都怕開口會邪住,但今年真係好有信心AM+兒子+朗哥仔會有好表現
冇計 香港版權唔知係唔夠bein鬥
定now自己冇出價去搶
宜家人地想拆開賣 now一係冇得播啲客唔續 一係硬食再轉嫁比班客
但就算有冇bein都好 其實now都會加價 多舊魚
有冇2021 last lap恩能version
鈴木直4引擎加部車研發得順利
康打部車本身得93揸得掂
呢兩年部車淨係得垃圾貴晶同巴度比數據圍住佢地黎整
造出黎部車都係得93揸得比較好
好撚鳩
checo同我講佢用f1tv app sub左一年,
app store 扣左credit,但f1tv account話無sub到
問埋cs都話無,但apple id 又有record真係扣左數
杜卡迪呢兩年架車太勁
就算再專為93研發都怕Honda追唔上
而家moto gp又改左好多野 變得好難過車
Honda又唔願意買出面既零件 係都要靠自己研發
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞