[It’s lights out and away we go!] F1 2023 巴林站 討論區

1001 回覆
7 Like 46 Dislike

洗唔洗紅牛一個po,Mercedes 一個po 咁呀季前討論係呢啲架啦
今個F1®賽季將會喺呢個週末喺巴林展開,車迷當然好想繼續睇到包括韋斯塔本、咸美頓、陸克萊等頂級車手較技啦。新車加埋新車手加入,必令賽事更多變數。今個週末嘅巴林站排位賽同正賽,一齊聽住陳恩能同邢安邦嘅廣東話評述,一齊再次感受極速啦!

世界一級方程式錦標賽揭幕戰
3月3日-5日 巴林站 638 台

想睇2023 F1®賽事,請即聯絡我哋啦:https://bit.ly/3ELqm2U

#NowSports #F1

更多互動資訊,盡在Now Sports Instagram:
https://www.instagram.com/nowsports.hk/
now sports出左FB post了
咁呢度係咪變F1 tv苦主區?

撚狗咁撚
姐係睇bein就有埋 恩撚? nowe又唔見有
好撚虛無
聽日開車呀柒頭
成班 now 撚罷住個場日經 post 有車睇未
At this point in time 姐,仲有希望既
呀大哥,呀惡爺,冇得睇,聽日點討論呀
680慘變condom
多叔話因為經濟效益覆蓋唔到物流同環保成本,決定唔替代上海站
見到想笑
Replacing Chinese GP on 2023 calendar ‘not worth it’ for teams – Domenicali
RaceFans Round-up
https://www.racefans.net/2023/03/02/racefans-round-up-02-03-6/
Nowe 開 $188
你冇大把人有
再者,今次嘈完 now, Q 又嘈馬騮摵
講真,變番舊時一站兩個 post 好撚過成班 now 撚 DTS 撚嘈住晒

而家638有你哋可以收聲未
本身有680冇638嗰啲好似都有得睇
叫緊你開苦主po, 明無?
其實真心想睇支那站
條 track 夾新車應該好精彩
turn 12 可以咬住前車入直路髮夾灣一定好睇
可以 終於可以講車
個T1 蝸牛都係
上海唔少快彎,都幾食正呢代車
Nowe 都有得買
要跟bein買
beIN SPORTS 組合12個月通行證
港幣$1,880
包括 beIN SPORTS 1、beIN SPORTS 2,直播 Formula 1 賽事、法國網球公開賽、意甲、法甲及蘇超等精選賽事直播、精華及重溫、亦提供利物浦、車路士及阿仙奴官方電視節目。
岩岩問左online 話會有得睇
可以講車啦 惡爺
同問,恩撚旁述係now定bein
好撚得人驚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞