[It’s lights out and away we go!] F1 2023 巴林站 討論區

1001 回覆
7 Like 46 Dislike
Now E 呢一刻 選購bein sports 組合,得番1日pass

其他pass收起哂,似係update緊
now 蠱惑 nowe 原先睇 bein $68 1個月,宜家無左1個月 plan 應該要改反 $118
係咪照有中文旁述 冇中文咪好on9
Lm
NPLM

THIS YEAR IS OUR YEAR
收到風我冇分
中文旁述好緊要
紅旗4小時鳩噏大賽
唔會有
1088包歐聯 其實都ok
Nowe 歐聯都700幾800
不過如果想睇埋Moto GP
Bein又冇
netflix 開機個個影帝上身

不過估唔到會比netflix拍呢個會就真
lm
benz 搞到咁柒真係估佢唔到
Bein sports逐個月買係抵過一年 扣咗一二月/十二月 計到盡買7個月就夠 仲未計可以隨時skip季尾西車巡遊
有冇巴打個plan有680冇bein sports
想知有冇得轉
I understand that, without my agreement, Bein Sports have put out a press release late this afternoon that I am broadcasting F1 next year. This is wrong and I have not signed a contract with Bein Sports for 2023. I will not be broadcasting F1 next year.
用鯊魚試左幾日做唔同國家既人
都係轉去TVacess 同埋去左Spain Store

上年用美國人買左$68/月 但Cancel左
如果而家買左唔知得唔得呢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞