聲優愛好[12]文春炮射歪炮 茅原實里(36)終於有伴

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
<星級製作人活動>「漩渦鳴人」聲陣PS舞台❗製作人 新野範聰 & 聲優 竹内順子 7月29日 —— 親身出席 《NARUTO to BORUTO 新忍出擊》活動 ➕ 帶來作品最新情報! #火影忍者 集結!

Kc Chan
上年中尾桑島大西,今年好弱

唔算弱, 只係target 唔係我地

有返竹內 都好d
<星級製作人活動>「漩渦鳴人」聲陣PS舞台❗製作人 新野範聰 & 聲優 竹内順子 7月29日 —— 親身出席 《NARUTO to BORUTO 新忍出擊》活動 ➕ 帶來作品最新情報! #火影忍者 集結!

Kc Chan

有返竹內 都好d

有柒達我ok架
不過前AKB老老實實真係悉尼老鼠

Kc Chan

有返竹內 都好d

Kc Chan

有返竹內 都好d

有柒達我ok架
不過前AKB老老實實真係悉尼老鼠

果個我都未聽過 所以今年都係算 留係屋企睇型月生放好過

小松件衫係咪安濟黎
睇sakura quest安濟真係終極小松痴漢黎

上原無雙坐佢隔離都唔安全啦

灰與幻想d生放佢都未咁痴漢
不過佢真係好痴迷小松就真

正常,小松真係女子力高

又推人去睇

小松咁正,推爆佢啦
btw明明係男子力

之前去日本買左e'tuis
包埋寫真集

屌,同我買喇
我全特

小松件衫係咪安濟黎

正常,小松真係女子力高

又推人去睇

襯而家第二春緊,重唔推盡佢等幾時?
真係無咁多機會有伯樂

小松件衫係咪安濟黎

正常,小松真係女子力高

又推人去睇

真係無咁多機會有伯樂

小薯只可以買碟支持下

小松件衫係咪安濟黎

正常,小松真係女子力高

又推人去睇

真係無咁多機會有伯樂

小薯只可以買碟支持下

肯買碟都好
呢度有冇人去睇CG LV
呢度有冇人去睇CG LV

Wow

撐安野 撐自己

大西:

大西:

大西:

本人表示自己進化了
https://twitter.com/AzusaTadokoro/status/889876045309988864
「AZUSA TADOKORO LIVE TOUR 2017~So What?~」ツアー日程決定!
12/2(土) 大阪 UMEDA CLUB QUATTORO
12/9(土) 上海 *詳細は追って発表致します。
12/16(土) 東京 ZEPP Diver CITY
です!

https://twitter.com/AzusaTadokoro/status/889876045309988864
「AZUSA TADOKORO LIVE TOUR 2017~So What?~」ツアー日程決定!
12/2(土) 大阪 UMEDA CLUB QUATTORO
です!

上海...

d衫返著又著真係加好多分
です!

屌哪星 比自己燈撚中左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞