聲優愛好[12]文春炮射歪炮 茅原實里(36)終於有伴

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
http://wpb.shueisha.co.jp/2017/08/02/89004/

8月9號出碟 一齊助養好女仔
差城市之一 初中學校沒有校服 女生都已經開始化妝美甲了 還說自己曾經被叫過「鬼の大西」 畢業後搬到東京去讀高中後染髮 大學也染 直到聲優出道前才變回來
呢段就今日can丁目講
差城市之一 初中學校沒有校服 女生都已經開始化妝美甲了 還說自己曾經被叫過「鬼の大西」 畢業後搬到東京去讀高中後染髮 大學也染 直到聲優出道前才變回來
呢段就今日can丁目講

MK 大西一樣正
http://wpb.shueisha.co.jp/2017/08/02/89004/

冇錢, 不了

冇錢, 不了

咁都講得出口
唔食飯都要買啦下化
有無搞錯啊你
呢段就今日can丁目講

MK 大西一樣正

點都正

冇錢, 不了

咁都講得出口
唔食飯都要買啦下化
有無搞錯啊你

冇錢, 不了

咁都講得出口
唔食飯都要買啦下化
有無搞錯啊你

suddy 買唔買?
我就留番D錢比大西啦
呢段就今日can丁目講

MK 大西一樣正

點都正

但我而家心情有d複雜

呢段就今日can丁目講

MK 大西一樣正

點都正

但我而家心情有d複雜

原本覺得係清純係?
一向係人間係女孩,每個女孩子也可能做過的事情
人間性大好
呢段就今日can丁目講

MK 大西一樣正

點都正

但我而家心情有d複雜

原本覺得係清純係?
人間性大好

中意佢率直嘅個性
同水瀬玩就知係mk啦
呢段就今日can丁目講

MK 大西一樣正

點都正

但我而家心情有d複雜

原本覺得係清純係?
人間性大好

中意佢率直嘅個性
同水瀬玩就知係mk啦

祈妹mk左原因
呢段就今日can丁目講

MK 大西一樣正

點都正

但我而家心情有d複雜

原本覺得係清純係?
人間性大好

中意佢率直嘅個性
同水瀬玩就知係mk啦

祈妹mk左原因

依家黑長直咪得囉
呢段就今日can丁目講

MK 大西一樣正

點都正

但我而家心情有d複雜

原本覺得係清純係?
人間性大好

中意佢率直嘅個性
同水瀬玩就知係mk啦

祈妹mk左原因

依家黑長直咪得囉

好似黒じゃない

MK 大西一樣正

點都正

但我而家心情有d複雜

原本覺得係清純係?
人間性大好

中意佢率直嘅個性
同水瀬玩就知係mk啦

祈妹mk左原因

化妝美甲染髮無咩野, 日本不嬲係咁, 唔mk(雖然同樣ge野係香港做就mk), 但鬼の大西呢個名有d在意姐, 佢肯自己爆, 唔係被人唱都證明真係無咩野

好似係can丁目 101講
本身覺得聲優入面小松已經好現充 特別係社交能力嗰方面
依家睇返大西都唔弱 敗犬哩d形象都係營業黎

MK 大西一樣正

點都正

但我而家心情有d複雜

原本覺得係清純係?
人間性大好

中意佢率直嘅個性
同水瀬玩就知係mk啦

祈妹mk左原因

化妝美甲染髮無咩野, 日本不嬲係咁, 唔mk(雖然同樣ge野係香港做就mk), 但鬼の大西呢個名有d在意姐, 佢肯自己爆, 唔係被人唱都證明真係無咩野

好似係can丁目 101講

其實點解叫鬼の大西

但都係無咩朋友

但都係無咩朋友

之前話犬西交友係廣而疏
好易blend入一群人度,但難同人交心

但都係無咩朋友

之前話犬西交友係廣而疏
好易blend入一群人度,但難同人交心

係喎又好似真係講過
咁都係小松勁D 冇記錯小鹿係GANGAN話佢無論係邊個圈子都勁快同人混熟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞