聲優愛好[12]文春炮射歪炮 茅原實里(36)終於有伴

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
本身覺得聲優入面小松已經好現充 特別係社交能力嗰方面
依家睇返大西都唔弱 敗犬哩d形象都係營業黎

但都係無咩朋友

之前話犬西交友係廣而疏
好易blend入一群人度,但難同人交心

係喎又好似真係講過
咁都係小松勁D 冇記錯小鹿係GANGAN話佢無論係邊個圈子都勁快同人混熟

man

佢對住某D唔知點形容...應該係話女子力高? 嗲D? 柔和D嘅女聲優又會轉mode
之前好似講過對住愛衣會同佢講美甲嘅話題

原本覺得係清純係?
一向係人間係女孩,每個女孩子也可能做過的事情
人間性大好

中意佢率直嘅個性
同水瀬玩就知係mk啦

祈妹mk左原因

化妝美甲染髮無咩野, 日本不嬲係咁, 唔mk(雖然同樣ge野係香港做就mk), 但鬼の大西呢個名有d在意姐, 佢肯自己爆, 唔係被人唱都證明真係無咩野

好似係can丁目 101講

其實點解叫鬼の大西

我記得呢個 用水就可以退治ge鬼西

101係食住燒肉錄
食食吓,大西搶左kuma既野食
Kuma:鬼
大西:沒錯就係鬼
Kuma:鬼大西
大西:鬼大西!係有咁樣被稱呼的時代
廣交而唔係深交,其實都係寂寞既
會唔會係大西唔願意同人交心?

我諗可以叫朋友得 祈同kuma

本日23時から7回目のお店開店です!8月のお客様は『くまちゃん』こと『加隈亜衣』さん♪会う度に包容力が増しているくまちゃん素敵!お店の雰囲気も何だか変わってる?!是非見てください(*´∇`*) #Shizucafe

兩個會唔會講大西

我諗可以叫朋友得 祈同kuma

又唔會咁少
有D人私下又同大西好熟
例如小鹿

而家見到haruka加棒球就會諗起之前單野
好耐冇睇
石上個節目,依家煮埋野

Ruru個身材比例真係好屈機 model級身材

6號有幾多人去幫大西慶生

不要再說了

不要再說了

食戟三期應該係復出作?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞