聲優愛好[12]文春炮射歪炮 茅原實里(36)終於有伴

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
大西小学时候情人节给喜欢的男生做了苹果派
她看到别的女孩子都做巧克力 觉得只是把巧克力融化开来 毫无技术含量 看不起她们 自己做了苹果派

我都係咁諗

那裏來的消息

清水灣

有冇link

小學識整蘋果批

姐係唔會餓死
她看到别的女孩子都做巧克力 觉得只是把巧克力融化开来 毫无技术含量 看不起她们 自己做了苹果派

我都係咁諗

那裏來的消息

清水灣

有冇link

http://www.oricon.co.jp/rank/obp/w/2017-08-07/

豊田萌絵1st写真集 moRe
推定売上部数:1,780部

好難相信賣得千幾本會有人report 話買唔到

上個星期睇差唔多間間都有

有fd話大阪日本橋冇

買左本支持

我都係咁諗

那裏來的消息

清水灣

有冇link

小學識整蘋果批

姐係唔會餓死

咁耐之前
而家入lonely home 會餓死
原來已經can丁目已經有人發現染左頭髮
http://www.oricon.co.jp/rank/obp/w/2017-08-07/

有fd話大阪日本橋冇

買左本支持

+1

我都係咁諗

那裏來的消息

清水灣

有冇link

呢個係大西群?
上個月好似有人問過我入唔入然後唔記得左覆佢
btw陣間去m記食個蘋果批先

我都係咁諗

那裏來的消息

清水灣

有冇link

小學識整蘋果批

有食譜 其實唔難

勁在小學生已經識搵食譜 仲要諗埋d咁既野

有fd話大阪日本橋冇

買左本支持

+1

我都係咁諗

那裏來的消息

清水灣

有冇link

小學識整蘋果批

有食譜 其實唔難

勁在小學生已經識搵食譜 仲要諗埋d咁既野

我地有貴族瑠美,蘋果批小問題

我都係咁諗

那裏來的消息

清水灣

有冇link

呢個係大西群?
上個月好似有人問過我入唔入然後唔記得左覆佢
btw陣間去m記食個蘋果批先

我又想入

冇QQ

冇QQ

我個時好難先整到QQ account, 加上而家應該要實名

冇QQ

我個時好難先整到QQ account, 加上而家應該要實名

6年冇用過唔見左個qq號碼,唔入了
住的地方是全日本十大治安最差城市之一 初中学校没有校服 女生都已经开始化妆美甲了 还说自己曾经被叫过“鬼の大西” 毕业后搬到东京去读高中后染发 大学也染 直到声优出道前才变回来
住的地方是全日本十大治安最差城市之一 初中学校没有校服 女生都已经开始化妆美甲了 还说自己曾经被叫过“鬼の大西” 毕业后搬到东京去读高中后染发 大学也染 直到声优出道前才变回来

咩料

咩料

無source其實真係唔知響邊知

咩料

又係清水灣
佢聽完係group 講
清水灣: 住的地方是全日本十大治安最差城市之一 初中学校没有校服 女生都已经开始化妆美甲了 还说自己曾经被叫过“鬼の大西” 毕业后搬到东京去读高中后染发 大学也染 直到声优出道前才变回来

咩料

又係清水灣
佢聽完係group 講

下次加翻
清水灣: 住的地方是全日本十大治安最差城市之一 初中学校没有校服 女生都已经开始化妆美甲了 还说自己曾经被叫过“鬼の大西” 毕业后搬到东京去读高中后染发 大学也染 直到声优出道前才变回来

咩料

又係清水灣
佢聽完係group 講

下次加翻

佢邊到聽返嚟

Can丁目

咩料

又係清水灣
佢聽完係group 講

下次加翻

佢邊到聽返嚟

Can丁目

咁張冬菇頭係幾時ge事

迷一般的大西
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞