Asics Mizuno 集中討論區 (3)

1001 回覆
7 Like 6 Dislike
天貓有beta 貴過香港
佢平款得好少
香港齊好多

不過有d 係好抵屌
例如樓上講既沙色
佢連運都係七舊 抵玩
係咪攞正常size就啱?見過有人話偏大
dreamsneaker隻沙色wave rider10似係去淘寶拎貨 轉個手就賺兩舊
ds賣九百??😮
999$
之前好似見佢連灰色果啲都999
佢唔係得兩款wave rider訂? 睇佢個網
淨係買日官貨
淘寶都係真貨黎嘅 睇你買野有冇潔癖
我諗住試完都係淘寶買算 $75x送到香港
我記得好似係佢,早一兩個禮拜search到有一間係好多熱門色都999,連灰色果幾對都有
唔見佢個網有 可能訂完
有無人知邊到有asics venture
你有無自己出街望下架

荃灣有貨, 我買左
我之後下面咪交代晒
最後買唔買到呀

不過實物d 色無同相有d 距離

見佢$890咁平先買
喺德福運毒家代理嗰間專門店買咗呀,仲有九折
之後發現佢fb話有嗰三間分店反而係無,打去分店問就答我知依對係online exclusive
俾佢地撚咗我一棟
少到仆街, 香港最齊最多
上個月去日本旅行 諗住喺日本搵下啦 應該點都平過香港, 點知去到專門店都係得勁少款, 最新個啲款又唔靚。 真心香港仲齊款。
nyc著左個零星期 覺得條鞋脷好頂腳
今日都買左淺灰

發覺屋企唔夠位擺
asics d官圖同實物差好遠
cream官圖勁靚 但實物有d娘
obsidian官圖啡啡地但實物冇乜啡飯色仲好靚
我都想再買呢對 但應該真係冇位再擺
啱啱數過個鞋櫃 出街波鞋都已經有以下
Asics kayano 14 灰綠
Asics kayano 26 tokyo 白紅
Asics GEL-Lyte V oreo
Mizuno rider 10 沙色
New balance 990v5 海軍籃
New balance 1906r 深灰
Nike air max flyknit racer oreo
Nike pegasus 38 黑
Nike airforce 1 白
HOKA M CHALLENGER ATR 6 GTX 黑
Adidas Ultra boost 22 淺啡
Adidas Ultra boost 20 黑
Adidas Ultra boost summer.rdy 白
PUMA Shuffle Trainers 白
Reebok Club C Revenge 白
Reebok pump fury 淺灰
Ds 灰色賣曬
除咗門市 仲有冇邊到灰色有平
到底好唔好著
呢對同kayano14都想買,發覺asics抵過nb好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞