Asics Mizuno 集中討論區 (3)

1001 回覆
7 Like 6 Dislike
ASICS X HAL STUDIOS GEL 1130
想要一對 hal studio US9 或者 us 9.5 可以即著
有冇巴打割愛
好似多巴打著acics 多過 mizuno
買左對wave rider 一著不得了
話說小弟左腳長期根膜炎
著nb(990/2002換埋鞋墊)asics(gel3/5)都好
都會有少少不適感/痛
著對wave rider居然完全無哩d感覺
好鬼舒服
買左邊對
beta beams
有冇大約既look/相
我已經由asics慢慢轉緊去mizuno
比想像中好著 而且d款都唔差
香港價算有良心 同日本比差唔多
Mizuno真心好著,嗰陣買完第一對香港就開專門店

Btw. 有冇人買咗Wave Prophecy LS分享下
有試穿過 比想像中好著好多而且我見最近啲waverider幾有誠意
唔太明點解會咁少人著
Mizuno d 鞋好多都好肥
你地會點襯
我有一對漁民樂wave rider
真心覺得舒服過nike adidas
準備買多一對灰色wave rider易襯啲
漁民樂係邊對

Fisherman Pack
Asics gel-1130 要買大半碼?
youtube/IG search有唔少
實物圖呢個po都有

補充一點嘅話
實物試過覺得對鞋襯tapered pants都唔差
唔一定要闊腳褲 咁樣着smart casual會方便好多
想要一對 hal studio US9 或者 us 9.5 可以即著
有冇巴打割愛
wave rider 官網真係咁搶手定門市係有貨?我見啲訂鞋網仲要平幾舊
闊腳要大一碼至碼半
Nb 著us7 買左對Hal gel-1130 7h
奶野?
nyc 返咗白灰色同石灰
hot size網店全清
去左沙田睇個sales話每個碼得一對
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞