Asics Mizuno 集中討論區 (3)

1001 回覆
7 Like 6 Dislike
試下caterpillar
有防水有闊size超襟著
正正常常山鞋感覺 底硬但有力
買完即帶左去北海道旅 有幾個景點都要行郊野山路 都覺得抓地力好似好過黃V
不過無錫住對鞋著既情況下 個難頭附近都烏糟哂
唔知洗得甩幾多
請教下想追返呢對可以邊度買,stockx, goat都冇
難d 呢對好似係日本限定
個陣日官網5分鐘都無已經賣完
部分大size仲要秒殺 我00分秒禁完對10.5 比完錢出翻去睇已經無哂
同埋根據以往經驗mizuno d collab都唔會再販
我諗你肯比錢都難d追得翻
Sosad, 咁唯有再等 著落感覺點呀?
正正常常山鞋感覺 底硬但有力
買完即帶左去北海道旅 有幾個景點都要行郊野山路 都覺得抓地力好似好過黃V
不過無錫住對鞋著既情況下 個鞋頭附近都烏糟哂
唔知洗得甩幾多
我想要跑鞋款,行山款行平地跣到仆街
第二隻kayano原來係kith?

有冇Ching入手過呢對 洗唔洗大半碼?
我喺日本買,之前著2002r係26cm,依對我買26.5
2002r係true size?
有無著其他NB? 碼數係?
係呀,因為跟eu呀us嗰啲唔同牌子我都會前後差半碼,拎cm度我覺得係最準
我得920同2002r,一對26.5一對26,但920鞋頭我覺得窄所以我預大咗
Gel nyc對Cream/Oyster grey原來得網店有
睇完上面留言
結論係咪唔好係香港買mizuno
個價mark up咗好多
本身見佢最近咁活躍 仲想入手一對試下
今日出鋪頭睇鞋
屌奶星防水跑款得咁少色揀

有冇見過依對實物

隻藍係咪真係咁粉?
唔係點解無us7, 最細得7h
mizuno wave mujin幾靚
個底會唔會好硬

台灣已經出咗 香港有冇水貨舖有實物睇
發覺asics 官方圖色水同實物差好遠
但我諗香港一出又會俾人搶撚曬
外國都係貴
先唔講mizuno宜家仲係好小眾 係日本都唔係多fans
外國基本上更加少貨 asics宜家先開始係外國上升緊
mizuno起碼仲有排
加上佢d特別collab好多時都係日本限定 而且仲要貨量唔多
香港其實已經算好好 都起碼叫跟住日本方面8成都有得買
所以佢敢mark up都正常la
當然你買到日本官網就一定最平
最近上asics uk官網睇發現香港平幾舊水
gel nyc 要成150磅
Asics呢幾年喺美國升得好快
由以前從來唔見門市影,到而家個個outlet有佢鋪頭。
下 點會呀5月2出嗰日k11同海港城都有
呢隻碌ig好似有鋪開訂
佢d圖唔好信 通常鮮色好多
同實物都差幾遠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞