微整形撚 咩都問得

1001 回覆
41 Like 180 Dislike
係呀
同埋要睇佢用咩縫法 有啲好易甩

建議去台灣整
通常收鼻翼佢地會叫你隆埋鼻 因為你縮左鼻翼 鼻樑同鼻頭會顯得大
有冇打針嘅診所推介🙏🏻
去過Yaki Wong 嗰間勁伏🤢sell到你死
咁係咪做果D美容醫學機好過打針
建議打番熊貓針吧
唔敢推介
眼袋要做手術
法令紋可以埋線/填充 我係填充 後生唔洗咁快埋線
打得唔好有機會移位
2000-3000可做到
快就1-2年
睇下用邊種手法
耐個種可以15年以上唔甩
填充個太陽穴 會顯得顴骨無咁突
有啲人會削
下巴唔係太嚴重,只係想尖小小 長小小 透明質酸得了
如果假體 同你客製化個種 都要20萬台幣
矽膠下巴不了
唔想做手術
同埋其實真係微調小小
粗略估8萬幾
但起碼可逆唔洗驚做衰左番唔到轉頭 重修都好貴的
咁就一世
我以前毛孔問題 擦酸解決左
我朋友打好多次laser都無用洗左好多錢
可唔可以形容下 係無山根個啲?
埋線鼻
熊貓針 專改善黑眼圈~
你就肥
色素型
-先天&後天(捽眼多,紫外線,暴力卸妝
-防曬 唔好捽眼 改善鼻敏感濕疹 記得卸妝

血管型
-唔夠訓 捱夜 鼻敏感 鼻敏感 喊 食太鹹野
-唔好食咁鹹,溫敷幫助血液循環 多休息對眼 小d捱夜

結構型
-假黑眼圈
-淚溝明顯+臥蠶肥大/眼袋/淚溝凹陷光影問題所以睇落勁黑眼圈
-醫美解決
想用咩隆
番工之外唔出街 呃你做乜
改善鼻敏感,唔好捱夜,唔好食咁鹹,如果水腫引起就按摩下佢,可以溫敷
整完冇異性緣,整來做咩
有冇試過botox打鼻?有冇用?
以我所知 如果你個身體唔吸收 佢就會啲組織包住條線
咁醫生去做手術 就要將你鼻入邊組織包住既線拆左佢

我以前上網睇係 無論好似打消脂針,鼻埋線 你身體入邊係會有傷口 然後佢會有疤痕組織類似咁既野 會令抽脂/整鼻困難啲

所以無論打左玻尿酸定埋線 第日要隆鼻都係計重修~

我唔會隆呀 好多人都要重修 越重修越貴 同時整得越多次鼻頭會越黎越孿縮 唔想博

但我應該唔會再埋線鼻
台灣有呀 我推薦我整個間 但要等半年
埋線last 幾耐?我之前埋唔夠六個月就好似冇咩剩 同埋埋線之後個鼻樑同額頭個度有個凹位 唔知係咪間美容院問題 求推介
下巴 山根 雙眼皮 我見佢以前相有一隻單
可能有開埋眼頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞