微整形撚 咩都問得

1001 回覆
41 Like 180 Dislike
香港定台灣?
台灣我整個間 15年以上都唔甩
香港 我打針個間有做 見多人去 但我無響果到做過 唔敢亂推介

消腫呢樣野睇個人,我整第一次好耐先好
第二次狂飲消腫藥 好似叫咩蜈蚣草 再煲水,一個月消完

我以前整雙眼皮做research啲人好快消腫 但同時好快甩(1、2年) 所以我諗係有影響
可以但你預慢慢吸收同你之後要隆鼻會貴啲
同埋唔做得豬鼻個啲啊
覺得自己係血管型黑眼圈可以點搞
點解之後隆鼻會貴啲 唔係話化學野會分解架咩
咁你係keep住埋無隆
1.埋線鼻可睇落個鼻翼細左 (但實際上無細到),收鼻翼一係打肉毒一係做手術(但通常做手術都會隆埋個鼻,因為你個鼻翼細左會顯得你個鼻頭鼻樑好大)

2. 透明質酸打下巴 唇 最安全既位黎 仲有整雙眼皮 有啲位打透明質酸會有風險 如果我會錯意唔好意思

3.我覺得單純打透明質酸 香港已經OK 睇牌子同醫生手勢 ,韓國係平但同時last唔耐

4. 無打過 以前上網睇95%都係生理鹽水
問得
有麻醉膏 同埋啲針本身入邊有麻醉
係第一下痛
我打個間ok既
其實係最驚打到變毛毛蟲
Anson Lo 係唔係整容失敗
整咗邊度唔識睇, 只係每次睇佢個樣都覺得好撚怪
淚溝 要醫生手勢好 因為 打得唔好會下面有兩條野
打完會有小小異物感 唔舒服 最少24小時唔好化妝 幾日唔好飲酒食煙 最少3日盡量唔好去郁佢(捽眼個啲)去溫泉 焗桑拿會加快佢吸收(快啲無)
我搵唔到你講個間
如果係透明質酸既話大分別都正常 岩岩打完又會再腫啲明顯啲 之後會消腫
其他我睇唔到圖 係溶脂定係點?

蔚雨芯個間無去過 不好意思
熊貓針打左幾多錢
Last到幾耐?
以我所知唔大 因為好多人做 但要全身麻醉
外開有啲人會有後遺症三白眼 有疤 眼臉外翻等
後生做新陳代謝快啲 恢復快啲
中年人都會去做既 所以都唔洗擔心
打去黑眼圈既針打得多會唔會有副作用
就好似botox咁越打越膠面
可以填(比較多人用呢個方法 如果皮鬆就唔可以打)/埋線/拉皮(上左年紀做)/雷射治療
如果火雞頸個種可以打肉毒改善
會回縮 外切內切都係
太假
佢全盛期個陣真係好靚(雖然都有人工feel)
抬頭紋嗎?打肉毒
你覺得呢
熊貓針
咀嚼肌大先要打Botox
唔覺會下垂
唔係架 要補針
熊貓針既話(淚溝+黑眼圈)4-6個月就無
有啲會甩
快既話可以1年-2年
主要係睇佢用咩縫法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞