微整形撚 咩都問得

1001 回覆
41 Like 180 Dislike

呢個位做填充(呢個人都應該做左)
令到輪廓飽滿
但又好似好近眼位,有d危險
即係太陽穴

IG彈左呢個ads出黎
入面好多女仔report d有問題既診所
大家睇下有無自己想打個間先
係咁易掃左幾個post都有睇過其中幾間既廣告
原來係呃人,下次去返go yxxxx算
我見佢第3個highlight 第3個story 有講go young ,
係咪講go yxxxx個醫生都係beautx Jo 個醫生?
想問下水光針係咪有微填充既效果
同問
抽脂痛唔痛? 效果點? 邊到抽
你咪鍾意左邊條仔嗰個巴打
問左醫生成個月係呢間診所由朝做到晚,得一個醫生
??no la lol
想問下
Radiesse 美肌針係咩嚟?
佢同精靈針同少女針有咩分別?
即係go young個女醫生唔係Beaute by個個女醫生?
想問黑眼圈淚溝
係咪真係要長期keep住打先有用
因為而家都仲後生,有啲驚打咗之後要keep住打
或者停咗唔打,會唔會令到本身個情況惡化?
3年前係韓國打過叫伊婉Yvoire嘅透明質酸落淚溝
到宜家笑都係有小小毛毛蟲 摸落到feel有啲硬
有冇人試過打香港打溶解酶可以share下🙏🏻🙏🏻🙏🏻感謝

要keep住打唔係幾個月就會打回原形
停左唔打唔會惡化只會去返之前
惡化係因為人本身會衰老唔關打針事
其他醫美同理
唔好再問乜乜醫美停左會唔會惡化
咁你用開sk2貴婦面霜好好地做乜唔用一樣道理
年頭我係blissxs medical打淚溝打衰左佢同我免費打溶解
下個禮拜我去台灣做淚溝補自體脂肪
應該唔係,不過之前女醫生放產假,請左其他替假醫生嚟頂
請問係go young女醫生放產假 搵其他醫生替?
定係Beaute by女醫生放產假 可能搵左go young女醫生替?
go young女醫生放產假
原來係咁 唔該哂
諗住月尾打完溶脂針先做埋線
講明會變倉鼠面一個禮拜
有冇人都試過打? 係咪真係一個星期咁上下就消到?
因為埋線又要pizza面一個星期
諗起就心好累只想快d 搞掂
個個人新謝代謝唔同
如果係打belkyra,見到有人要腫over 1星期
無論溶脂針定係埋線
兩樣都要腫兩個禮拜
過咗頭七日仍然都係腫
只不過係見得人嗰隻腫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞