微整形撚 咩都問得

1001 回覆
41 Like 180 Dislike
暗瘡印蜂巢皮秒超有用
一次啲印就冇晒
收毛孔要等三四個禮拜先出效果
我喺台灣打 唔好問我邊間診所
我都係同一個情況
試吓淨係敷20分鐘唔好蓋保鮮紙咁就冇嘢
完全唔用麻醉膏只可以打Botox同填充蘋果肌果啲少針數既
想問下R2熊貓針通常可以有效幾耐?R1同R2有咩分別?
R2熊貓針係去眼袋 純粹pump漲返 唔會眼底腫咁 但要比醫生望一望 聽聞唔係隻隻眼袋打落去都有效

唔係去黑眼圈 唔好比佢個名呃左 只係pump漲眼底 令眼底漲左 個黑眼圈好似無左咁

今年2月中打完1針 到而加仲keep到 每隻眼吉2~3針 無麻醉

R1係保濕針 痛 因為都吉得入 全面要用麻醉膏 成塊面吉好多下 打完成塊面都係突起既針孔 好似比蚊咬完咁 一粒粒野突起 維持3~4日 睇唔到有咩明顯好左 性價比唔高 聽講要keep住每個月打先睇到水光效果
吊線你當係一條好易斷既線仲要扯到最緊去整個雙眼皮出黎 咁樣就會keep得好啲 當條線係唔受得力

果陣我去吊線 順便打埋botox去額頭紋 醫生突登打低啲等下額唔可以咁用力 佢話驚我郁額頭果陣會整斷條線
好詳盡 你係每邊眼一支定一支share打? 如果touchwood 打衰咗係咪會有毛毛蟲個d咁?
一支share打
我兩隻眼窩凹陷唔同程度
左眼佢打多啲 右眼佢打少啲 因為發現我右邊蘋果肌下垂所以令到眼窩深啲 所以佢又向下打左少少落蘋果肌到 分啲比蘋果肌用 可以順手醫埋隻眼

打衰左變毛毛蟲因為佢打太多又唔平均先會咁

所以真係要搵醫生睇睇研究下你對眼咩料 想點搞 先知咩針同點打係適合你
你係邊間打?
[url]林夏薇代言果間,但貴,你當可以去台灣來回連住宿打針x3[/url]
R2係去淚溝,唔係眼袋

R1係美白加保濕針,通常有人打眼底,可以去黑眼圈
好少人拎黎打面,因為得1ml 點夠全面打,所以你咪覺無野睇
有虎紋 塊面好凹( cool完牙之後就出現呢兩個問題)

可以打咩比較好
有無邊間可以介紹一下感謝
https://youtube.com/shorts/LKgnmSh2k_M?feature=share
我見台灣會有顏面骨植入手術,面頰位凹可唔可以直入假體?會唔會有副作用?
面頰唔可以放假體
副作用可能移位,排斥,發炎
面頰你可以攞自己嘅自體脂肪補
我啱啱補完淚溝同蘋果肌
想打淚溝 見你話去台灣打 可以分享下揀左邊間嗎?
我做手術用脂肪補啊
打左三年針都唔理想
仲諗住去台灣見下依個醫生
咁建議你順便約多幾個醫生
同埋做吓皮膚保養eg picoway, hydrafacial
男醫生? 姓咩架?
熊貓針係咪有機會有蟲蟲痕
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞