香港本地Hip Hop Rapper討論區(2)

995 回覆
4 Like 12 Dislike
唔會再睇要有 rundown長到顛
又支持國安又禁歌
柒到喊
雖然唔係講話支持
但可能唔咁do就成個show88
仲有show睇已經好好
國安法冇得搞
香港冇自由㗎啦 that’s not hiphop
Jap boy琴日台都冇得上 今日就冇黃禍
就連TIHK都唔唱得
原來本身預咗會唱㗎
尺冇Jap Boy又冇黃禍
希望只係撞正7月1號先被狗禁

唔係嘅話真係搞唔掂,變到同大陸一樣乜都唔唱得,係撚Hip Hop呀
del左post ?
#ThisIsHongKong
https://youtu.be/E5cpVun0wcw

Boyschoir出歌冇人講?
Stan段Verse勁撚到
算吧啦要有,成壇野根本用Hiphop做包裝嘅商業show,威就要攞哂,柒嘅就龍門任佢擺,個po本身又唔俾人cm一言堂,依家仲del埋死無對證。

Vip飛賣到1280,有幾多係真係artist袋?Artist名又打錯,又cut rundown cancel出場(遲啲連LMF都唔知仲有冇得聽),現場音響又差(睇story聽),轉set耐搞到overrun又唔早啲開場。

利申:上年俾佢撚完以後都唔會再睇,要支持artist仲有大把underground show
係 搞三年每年加價 所有屎觀眾食撚哂
見頭兩年新光賣得 今年轉場去九展搞食哂屎
琴日去完都見唔係好full個場 仲要仲賣緊即日飛真係抵撚死 仲要今年咁多budget請其他地方rapper 唔知佢回唔回到本
呢個主辦勁有問題0公關0management
錢就賺撚盡
有留言屌佢就唔俾人留言 惡撚過共產黨
啲嘢話取消就取消 上年yq係咁今年黃禍japboy如是
仲要上年完show出咗個story屌觀眾㗎 之前唔知邊個post巴打有cap圖cap低
Btw啲artist同個主辦啲人好似frd底㗎喎
經過上年yq單野 今年無中伏 都唔會再睇要有
martian b ig
do what
CHEESEEKIT!!!!
8掛下,佢係唔係無上到台架?
有表演
原來真係加左價 但原來rapper既價係咁低
之前問過下英皇 TVB某D唱歌既人價 有個都10萬 有個出幾十萬
唔知邊個係遲到大牌artist
要推遲得嘅九成係頭嗰幾個
Day 1?
幾千蚊又真係少咗啲喎
不過Rapper六位數字出場費就真係難啲嘅,但係近五位數字點都要有啦,話晒你啲飛賣得唔係平,呢個主辦方都係柒㗎啦,想賺到盡,年年都搞到成Pat屎咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞