媽咪,我比人拉左啊

181 回覆
62 Like 3 Dislike
咁多人幫d女人
影下相都唔撚比
真係女權當道
調返轉女人偷拍返男人
又有幾多人會追究

hi 5打1既廢柴

理性討論得唔得

好理性問緊你 5打1先夠膽影人,你憑咩兇人? 定你扮睇唔到d留言
好弱呀你

唔明你想表達d咩
我平時1個人影唔影你都唔撚知啦
細路仔咩好弱呀好強呀

家下d mk仔水平原來咁低
多人就兇恨,單丁就碌撚
陰公豬豬..柒到扮睇唔到留言...
媽! 條友好柒呀

讀咁多書但唔知你d邏輯真係撚fail
多人就兇恨,單丁就碌撚成句係你幻想出黎
同你嘈冇意思,上面d留言係批評我行為都叫有理有據
你條柒碌兩個回覆都係鳩up,唔講以為你識我,知我平時個人係點

咁就嬲左,唔好玩既

洗唔洗叫你個4條mk frd幫下你打鍵盤兇鳩我
第一次上連登嗎.jpg ?[/quote]
似你嬲多d喎
唔理你又追住我黎屌
比你屌又少左忽肉,亦幫唔到對情侶
我何必要嬲你
撚你兩撚又扮無野
訓唔著呀mk仔?
撚你兩撚又扮無野
訓唔著呀mk仔?

做MK好過做片入面個IT毒撚係事實
撚你兩撚又扮無野
訓唔著呀mk仔?

可惜你一條友,連片入面條毒J都不如
5圍1都好意思講出黎
撚你兩撚又扮無野
訓唔著呀mk仔?

我唔明你對一個連登user咁執著做乜
睇唔過眼人地偷拍?日日都發生架啦
咁得閒做正義撚不如快d搵工算啦
fresh grad到依家都未有野做
撚你兩撚又扮無野
訓唔著呀mk仔?

5圍1都好意思講出黎

下次我一個人兇條女囉
得未?
撚你兩撚又扮無野
訓唔著呀mk仔?

都話你第一日上連登架啦
大家都9upper
去伊斯蘭喇,無人影撚你呀! 如果啲港女著短褲短裙去伊斯蘭應該好撚快被用行刑。 打到屁股開花,屁股流出鮮血...諗起都打冷震。
撚你兩撚又扮無野
訓唔著呀mk仔?

5圍1都好意思講出黎

下次我一個人兇條女囉
得未?

乖....哼咕咕
去伊斯蘭喇,無人影撚你呀! 如果啲港女著短褲短裙去伊斯蘭應該好撚快被用行刑。 打到屁股開花,屁股流出鮮血...諗起都打冷震。

同意
比人影幾張相又唔出你樣
咪乖乖地擺下pose lor
毒撚都恰
打佢老母
撚你兩撚又扮無野
訓唔著呀mk仔?

都話你第一日上連登架啦
大家都9upper

開咁撚多認真post又話搵唔到工又話ielts幾分就唔好扮9up啦
睇你上面d reply一路發緊細路仔脾氣咁撚樣都知你咪又係96 97果堆小朋友

同意
比人影幾張相又唔出你樣
咪乖乖地擺下pose lor

諗起都係港女引人注意先咁著,想啲仆街港女去伊斯蘭接受下教育
撚你兩撚又扮無野
訓唔著呀mk仔?

都話你第一日上連登架啦
大家都9upper

開咁撚多認真post又話搵唔到工又話ielts幾分就唔好扮9up啦
睇你上面d reply一路發緊細路仔脾氣咁撚樣都知你咪又係96 97果堆小朋友

又話無嬲既,咁認真做咩鳩呀mk仔
係要撚鳩你呀
撚你兩撚又扮無野
訓唔著呀mk仔?

5圍1都好意思講出黎

下次我一個人兇條女囉
得未?

俾我撚到你霉哂
都話你一丁友好打極有限
撚你兩撚又扮無野
訓唔著呀mk仔?

5圍1都好意思講出黎

下次我一個人兇條女囉
得未?
試過偷影人地條女之後同班fd兇返對情侶轉頭

原來成班mk仔欺負對情侶就唔係96, 97小朋友,好威威呀mk大叔
撚你兩撚又扮無野
訓唔著呀mk仔?

都話你第一日上連登架啦
大家都9upper

係要撚鳩你呀

自己以為自己撚緊人
你成晚係到扮正義撚9up又如何
係咪覺得會撚到我驚,會幫對情侶報左仇
我就唔敢再偷拍唔敢再兇人呀
所以你都係慳返啖氣
努力d搵工算啦細路

原來成班mk仔欺負對情侶就唔係96, 97小朋友,好威威呀mk大叔

依個世界多d你依d正義撚就好
現實根本冇人幫對情侶
連拍片既人都冇
抵拉
個c9咁柒都影
撚你兩撚又扮無野
訓唔著呀mk仔?

都話你第一日上連登架啦
大家都9upper

係要撚鳩你呀

自己以為自己撚緊人
所以你都係慳返啖氣
努力d搵工算啦細路

撚下撚下 俾我撚到你打退堂鼓
學胡師傅話:「俾d扎爭」
其實都唔係正唔正義撚既問題,純粹覺得5圍1好撚弱姐,撚到你嬲,sor鳩囉死mk仔

依個世界多d你依d正義撚就好
現實根本冇人幫對情侶
連拍片既人都冇

所以你就要影人?
咁點解影完要兇鳩人呀 mk仔
撚你兩撚又扮無野
訓唔著呀mk仔?

都話你第一日上連登架啦
大家都9upper

係要撚鳩你呀

自己以為自己撚緊人
所以你都係慳返啖氣
努力d搵工算啦細路

撚下撚下 俾我撚到你打退堂鼓
學胡師傅話:「俾d扎爭」
其實都唔係正唔正義撚既問題,純粹覺得5圍1好撚弱姐,撚到你嬲,sor鳩囉死mk仔

紅字唔睇上文下理
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞