媽咪,我比人拉左啊

181 回覆
62 Like 3 Dislike
咁都上熱門
試過偷影人地條女之後同班fd兇返對情侶轉頭

咁你都幾撚仆街

好過d毒撚影人就夠膽比人捉到就郁都唔敢郁
順便兜口兜面落下人地條仔面

其實我都同意,不過俾著我一定打撚到你爆肛

咁仆街仲夠膽講出黎,你小心做李卓東二世

偷影有幾撚大件事呀
你睇下d tg gp,睇下3lunch果d
d女日日都比人影緊
前世未見過女人
之前有tg gp 都係通街影人腳
唔理d女咩樣係咪阿姨都影
因此我有理由相信,通街影人既唔係阿叔既話,就係呢種人先會影腳

個gp 既人好恐怖
話出得街預左比人影
上次位絲打揭發自己比隻警影
班人都話要起底,評頭品足位絲打

呢啲人真係痴鳩線
都算幾好樣, 洗唔洗周街影人腳咁變態呀
都算幾好樣, 洗唔洗周街影人腳咁變態呀

咁都叫好樣
標準會唔會太低
係咪真係想影嗰啊嬸

咁你都幾撚仆街

影咗邊個先
以為電話騙案d濕鳩野
呢段片其實好耐之前

咁你都幾撚仆街

你對住5個mk又咪比人打撚死
條女都打埋一份

人地當你傻仔再報警咋
你估真係同你打咩

咁你都幾撚仆街

條女都打埋一份

人地當你傻仔再報警咋
你估真係同你打咩

你估上面個燥狂巴打有咁醒咩
影佢條女應該真係打撚到人爆肛自己再比人打或者拉埋一份
香港大把撚人真係係街到嘈兩句佢就一打拳埋黎架

咁你都幾撚仆街

好型
咁撚豬都影抵佢俾人拉
條肥西個樣仲要沾沾自喜咁

咁你都幾撚仆街

你識唔識分是非黑白?

咁你都幾撚仆街

條女都打埋一份

人地當你傻仔再報警咋
你估真係同你打咩

你估上面個燥狂巴打有咁醒咩
影佢條女應該真係打撚到人爆肛自己再比人打或者拉埋一份
香港大把撚人真係係街到嘈兩句佢就一打拳埋黎架

5條蛋散先夠膽影人 如果你一條蛋散影完再兇鳩人已經唔同講法,又或者5條友去兇d金毛

講到尾其實你仲廢過條片條毒撚
要5條友先夠膽,起碼人地單拖call老母
屌你老母 d死肥婆真係呢個世界上最仆街既生物
幾時拎去填海呀

咁你都幾撚仆街

咁仆街仲夠膽講出黎,你小心做李卓東二世

偷影有幾撚大件事呀
你睇下d tg gp,睇下3lunch果d
d女日日都比人影緊

多人做就無問題?
岩岩放監?
睇個啊嬸懶得戚個樣,就想大巴大巴摑落去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞