媽咪,我比人拉左啊

181 回覆
62 Like 3 Dislike
試過偷影人地條女之後同班fd兇返對情侶轉頭

咁你都幾撚仆街

好過d毒撚影人就夠膽比人捉到就郁都唔敢郁
順便兜口兜面落下人地條仔面

其實我都同意,不過俾著我一定打撚到你爆肛

咁仆街仲夠膽講出黎,你小心做李卓東二世

偷影有幾撚大件事呀
你睇下d tg gp,睇下3lunch果d
d女日日都比人影緊

多人做就無問題?

所以香港人同中國人無分別
多人做就無問題既思想一撚樣

咁你都幾撚仆街

mk

咁你都幾撚仆街

偷影有幾撚大件事呀
d女日日都比人影緊

多人做就無問題?

唔係多人做就冇問題,而係想講好多人都覺得冇乜問題
真係好想知偷影有咩咁大件事
比人影下隻腳少左忽肉

偷影有幾撚大件事呀
d女日日都比人影緊

多人做就無問題?

比人影下隻腳少左忽肉

你老母俾狗屌都唔會少忽肉 更加無人會覺得無問題

偷影有幾撚大件事呀
d女日日都比人影緊

多人做就無問題?

比人影下隻腳少左忽肉

你老母俾狗屌都唔會少忽肉 更加無人會覺得問題

偷影有幾撚大件事呀
d女日日都比人影緊

多人做就無問題?

比人影下隻腳少左忽肉

你老母俾狗屌都唔會少忽肉 更加無人會覺得問題

比你講兩句又真係唔會少忽肉既
想知犯左咩法
( Show Blocked User - 精神病人(冇病) )
祝你被人打
咁多人幫d女人
影下相都唔撚比
真係女權當道
調返轉女人偷拍返男人
又有幾多人會追究
咁多人幫d女人
影下相都唔撚比
真係女權當道
調返轉女人偷拍返男人
又有幾多人會追究

hi 5打1既廢柴
咁多人幫d女人
影下相都唔撚比
真係女權當道
調返轉女人偷拍返男人
又有幾多人會追究

唔係女權當唔當道既問題問題係偷拍Gp
我覺得偷拍腳之餘 實有人會影埋裙底
只係唔講比你知咁解 如果你覺得呢個風氣係岩既
咁你咪繼續支持囉 立場本身唔同
點傾都係曬9氣
咁多人幫d女人
影下相都唔撚比
真係女權當道
調返轉女人偷拍返男人
又有幾多人會追究

點傾都係曬9氣

另外補充下 跟蹤人影下對腳順便走到近一近聞下有冇體香都冇問題既話
唔係變態咁係咩 仲衰撚過厹
我係男人都覺得變態如果有gay佬咁做我真係頂唔順
都算幾好樣, 洗唔洗周街影人腳咁變態呀

哇 咁都算好樣呀? 對比你呀?
閣下都幾樣衰下喎咁
咁多人幫d女人
影下相都唔撚比
真係女權當道
調返轉女人偷拍返男人
又有幾多人會追究

點傾都係曬9氣

另外補充下 跟蹤人影下對腳順便走到近一近聞下有冇體香都冇問題既話
唔係變態咁係咩 仲衰撚過厹
我係男人都覺得變態如果有gay佬咁做我真係頂唔順

如果有女咁做呢

有女咁做 我唔知既話OK 知道左咪會好似而家咁
除左覺得佢地變態之餘仲可以點 但女唔會影男底褲掛
咁多人幫d女人
影下相都唔撚比
真係女權當道
調返轉女人偷拍返男人
又有幾多人會追究

hi 5打1既廢柴

理性討論得唔得
咁多人幫d女人
影下相都唔撚比
真係女權當道
調返轉女人偷拍返男人
又有幾多人會追究

點傾都係曬9氣

真心覺得依個行為冇乜傷害性,真心覺得冇傷大雅
條女觀察力低少少都唔知你影緊佢
覺得有問題既,比你捉到你去報警亦冇得怨
但我都會諗計甩身
咁多人幫d女人
影下相都唔撚比
真係女權當道
調返轉女人偷拍返男人
又有幾多人會追究

hi 5打1既廢柴

理性討論得唔得

好理性問緊你 5打1先夠膽影人,你憑咩兇人? 定你扮睇唔到d留言
好弱呀你
咁多人幫d女人
影下相都唔撚比
真係女權當道
調返轉女人偷拍返男人
又有幾多人會追究

hi 5打1既廢柴

理性討論得唔得

好理性問緊你 5打1先夠膽影人,你憑咩兇人? 定你扮睇唔到d留言
好弱呀你

唔明你想表達d咩
我平時1個人影唔影你都唔撚知啦
細路仔咩好弱呀好強呀
咁多人幫d女人
影下相都唔撚比
真係女權當道
調返轉女人偷拍返男人
又有幾多人會追究

hi 5打1既廢柴

理性討論得唔得

好弱呀你

唔明你想表達d咩
細路仔咩好弱呀好強呀

家下d mk仔水平原來咁低
多人就兇恨,單丁就碌撚
陰公豬豬..柒到扮睇唔到留言...
媽! 條友好柒呀
咁多人幫d女人
影下相都唔撚比
真係女權當道
調返轉女人偷拍返男人
又有幾多人會追究

hi 5打1既廢柴

理性討論得唔得

好弱呀你

唔明你想表達d咩
細路仔咩好弱呀好強呀

多人就兇恨,單丁就碌撚
媽! 條友好柒呀

讀咁多書但唔知你d邏輯真係撚fail
多人就兇恨,單丁就碌撚成句係你幻想出黎
同你嘈冇意思,上面d留言係批評我行為都叫有理有據
你條柒碌兩個回覆都係鳩up,唔講以為你識我,知我平時個人係點
咁多人幫d女人
影下相都唔撚比
真係女權當道
調返轉女人偷拍返男人
又有幾多人會追究

hi 5打1既廢柴

理性討論得唔得

好弱呀你

唔明你想表達d咩
細路仔咩好弱呀好強呀

多人就兇恨,單丁就碌撚
媽! 條友好柒呀

讀咁多書但唔知你d邏輯真係撚fail
多人就兇恨,單丁就碌撚成句係你幻想出黎
同你嘈冇意思,上面d留言係批評我行為都叫有理有據
你條柒碌兩個回覆都係鳩up,唔講以為你識我,知我平時個人係點

咁就嬲左,唔好玩既[/quote]
洗唔洗叫你個4條mk frd幫下你打鍵盤兇鳩我
第一次上連登嗎.jpg ?
有條傻閪俾人痘兩痘就嬲鳩,家下連登真多弱雞,唔怪得要同frd影鳩人,仲以為自己好叻叻豬兇翻人轉頭,你一條友咪又係同條片個毒撚鳩樣

笑撚死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞