信銀Motion卡!「6%餐飲」中曬伏!!!

279 回覆
213 Like 8 Dislike
點check 係得
應該就係online dining

佢地真係習慣哂paylater 呢種消費模式
d信用卡根本都唔洗出rebate都大把人用
淨係可以low rate後數已經吸引到人係咁碌
然後就一大班人碌完還唔到要比min pay
係呀 準備cut卡
冇撚左la
We wa改了?
可惜上限得8000一個月
依家vs備用 有時vs又會做promo
由2022年7月1日起至2023年2月28日,無簽賬要求!用安信WeWa信用卡喺全港食肆 + 指定網上商戶就有額外6%現金回贈!加埋基本個0.4%現金回贈,即係有成6.4%現金回贈呀!超級抵!

我岩岩睇,完左冇續原來

我都去申請新卡了
same
FB 有新 reply

多謝支持信銀國際信用卡。
有關食肆簽賬之查詢,本行就個別商戶之收單銀行嘅商戶編號事宜已跟發卡組織作出跟進。與此同時,如經確認為非快餐店類別食肆嘅簽賬,我哋將安排於3月31日或之前發出相應嘅現金回贈。若閣下對簽賬事宜有任何疑問,請電郵至 cs@cncbinternational.com ,以便我哋作出進一步跟進。謝謝。
竟然肯跟進
本行就個別商戶之收單銀行嘅商戶編號事宜已跟發卡組織作出跟進。

又攬炒
Hi Tu Tu Ng ,於任何超級市場網上平台之交易均不計算為合資格網上簽賬。

CLS 網上購物唔計網上簽賬
你用撚埋我果份
$800?
迎新
你係之前主動聯絡過cs追番啲數?定佢主動打比你
Andy So
Daniel Wu hktv mall呢
回覆1星期
Kelvin Yeung
Andy So cs 話屬於超市類別,冇6%

hktvmall又唔當網上
中資黎講呢間真係做得好撚縮骨
笑。

D銀行真係好鍾意伏人
食野既餐廳又話唔係食肆
第一次見中資咁垃圾咁縮骨
冇錢就咪做promotion
你幾時見大貓會咁
呢樣唔計果樣唔計
Hsbc red都成日有伏

VS就多數無伏
HSBC VS大家樂/大快活in-apps Apple Pay唔計網上,人手入card no. 先計
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞