廿六歲得五十萬身家叫正常定窮

419 回覆
18 Like 568 Dislike
睇呢個post就真係唔明點解啲連登仔會話樓價貴
唔好怪樓主啦 其實佢仲係小學生黎

我係佢表哥 唔係好親個隻

佢有少少低智個d唔好講啦

佢讀特殊學校個d都無謂提

不過大家放過佢啦 佢仲係讀緊小三

佢老豆老母都好辛苦 要照顧佢

佢細細個已經食雞唔食雞皮 食橙食埋橙皮

我代佢係呢度向大家道歉一聲
50 萬真心正常數字
唔明點解咁都俾人話吹水
50萬仲拎出黎show off
算窮
買隻錶都冇咗五分一
揸5個物業,手持40萬又算唔算窮?
好正常咋喎
話人吹水個啲快啲做暑期作業啦
50 萬真心正常數字
唔明點解咁都俾人話吹水

其實26歲 有儲錢習慣 唔大洗 唔多去旅行
有50萬身家真係好正常
得果50萬,係香港可以出去訓街乞食
吹水大會

正式啟動!
正常數字拎出黎問人又比人話showoff
真係連登班窮撚先會咁諗
垃圾
40萬saving,10萬投資回報,做野4年,即係每個月儲到8k,睇返個人工都唔係冇可能既 不過應該要唔拍拖同埋唔係畀太多家用先得
睇呢個post真係睇得出連登d會員質素有幾撚低
唔理樓豬既開post目的係咪曬命
但有一班人就擺明真係入黎曬命 一班就擺明on9係度吹水
而又一班係度無啦啦笑鳩樓主作大
得少數人真係認真回post on99咁
屌你
係唔係個個都咁有錢啊
上次已經有個叫收規華既柒頭柒到成個連登都知

你講中晒
有d假膠
有d入黎晒命
有d小學雞
有d月光族

正常討論既人 反而無咩
正常數字拎出黎問人又比人話showoff
真係連登班窮撚先會咁諗

咁都有位比人插
跟住立即變吹水大會

你講中晒
有d假膠
有d入黎晒命
有d小學雞
有d月光族

正常討論既人 反而無咩

我想問呢類垃圾post有咩好討論
入黎戇up先係最正常

你講中晒
有d假膠
有d入黎晒命
有d小學雞
有d月光族

正常討論既人 反而無咩

入黎戇up先係最正常

其實我都唔知有咩好討論
但估唔到咁有百幾個回覆

你講中晒
有d假膠
有d入黎晒命
有d小學雞
有d月光族

正常討論既人 反而無咩

中哂 呢d post 低質到痴線 沒人會正常討論點搵同儲錢 吹水大會正式開始

你講中晒
有d假膠
有d入黎晒命
有d小學雞
有d月光族

正常討論既人 反而無咩

入黎戇up先係最正常

其實我都唔知有咩好討論
但估唔到咁有百幾個回覆

討論 從普通人 角度出發
儲到一筆錢 究竟響呢個社會有咩用途

引伸出 夠唔夠
點知夠
點儲多d
點配合番自己條件 環境 心態

我都係9 up下姐

你講中晒
有d假膠
有d入黎晒命
有d小學雞
有d月光族

正常討論既人 反而無咩

入黎戇up先係最正常

其實我都唔知有咩好討論
但估唔到咁有百幾個回覆

討論 從普通人 角度出發
儲到一筆錢 究竟響呢個社會有咩用途

引伸出 夠唔夠
點知夠
點儲多d
點配合番自己條件 環境 心態

我都係9 up下姐

我都想討論下筆錢可以點用
而家個市太痴線
我應該都會慢慢退出股市
然後搵D穩定有4-5厘既野買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞