THE IDOLM@STER綜合討論區[100]遠征性百萬producer

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
btw lihkg m版個咁撚嚴重既bug可以咁多日都未fix好
雖然我知9成人用apps姐
今日邊個抽,邊個就係鬼父,llc

無錯

希望你超得的時候不要學某伊波⋯⋯⋯

要堅定
愛就是要堅定

卡姐,n都無都無所謂啦
利申真人係我屋企

我感覺到一股殺氣

因為天使巴巨就要驚,我既愛未至於淺到咁

放棄巴咁等我考下你

你知道智絵里的家庭不和傳言出典是那裡?

要堅定
愛就是要堅定

卡姐,n都無都無所謂啦
利申真人係我屋企

我感覺到一股殺氣

放棄巴咁等我考下你

智絵里P的話1分鐘之內冇可能唔答唔到
人呢?

要堅定
愛就是要堅定

卡姐,n都無都無所謂啦
利申真人係我屋企

我感覺到一股殺氣

放棄巴咁等我考下你

唔知,我帶佢私奔之後佢同我組織既家庭無任何不和
佢既過去我都唔諗住深究
鐘意1個人唔一定要知曬佢一切

講了解一定遠不及你既,我就老實承認我對佢認識僅限動畫好了

戰鼓ready

要堅定
愛就是要堅定

卡姐,n都無都無所謂啦
利申真人係我屋企

我感覺到一股殺氣

放棄巴咁等我考下你

我真係唔知
留名學野

google左陣先搵到

卡姐,n都無都無所謂啦
利申真人係我屋企

我感覺到一股殺氣

放棄巴咁等我考下你

佢既過去我都唔諗住深究

連自己的擔當都唔去深入了解的話你充其量只夠格叫fan,好似容巴大橋嗰種就夠格稱老婆

鐘意一個人唔會知曬佢一切係啱,但這是智絵里親口跟你說的喔

你搵完書先返嚟同我講佢係你老婆,你知識充分的話我們才可以在兩個唔同世界線同佢結婚,現在的你只係fan

要堅定
愛就是要堅定

卡姐,n都無都無所謂啦
利申真人係我屋企

我感覺到一股殺氣

放棄巴咁等我考下你

我真係唔知
留名學野

好似係某張卡,邊張就唔知了,唔識日文

卡姐,n都無都無所謂啦
利申真人係我屋企

我感覺到一股殺氣

放棄巴咁等我考下你

佢既過去我都唔諗住深究

連自己的擔當都唔去深入了解的話你充其量只夠格叫fan,好似容巴大橋嗰種就夠格稱老婆

鐘意一個人唔會知曬佢一切係啱,但這是智絵里親口跟你說的喔

你搵完書先返嚟同我講佢係你老婆,你知識充分的話我們才可以在兩個唔同世界線同佢結婚,現在的你只係fan

無言以對

封天使巴為連登no.1 チエリスト
唔好意思,一講到同擔當有關的事我會好興奮

戰鼓ready

?
咁多驚咁多劇情,唔識日文其實想認識更深入都真係無從入手

?

很好
之後第二句係响mobaぷちデレラ度

?

同為智絵里p的話歡迎你問我

同為智絵里p的話歡迎你問我

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞