THE IDOLM@STER綜合討論區[100]遠征性百萬producer

1001 回覆
4 Like 3 Dislike

-螢光捧(光劍):不同於日本現地,香港的戲院並無限制光劍的種類,kb還是uo即管放馬過來,懶人建議用mix penla之類的變色光劍;注意揮舞時配合全體並不要撞到其他人即可

呢d光劍信和之類既地方會唔會有得買
定要上amazon訂
上次睇ML兩手空空冇野揸手好怪

有,LV既話其實我推薦KB,易買易用光度足
mix penla有水銀電同筆芯電兩種
水銀電個隻可以係現地用,但電池係香港好撚貴
筆芯電mix penla就不入流

水銀電係講緊44?好似日本城平過日本
上次見到一排10粒200羊

轟呀

轟呀

轟呀

雪x喵

換個角度睇識call oneshin 其他歌都問題不大

no la 機械人先最難 個人覺得

+1

ダメダメ

換個角度睇識call oneshin 其他歌都問題不大

no la 機械人先最難 個人覺得

+1

ダメダメ

機械人聽咗一排自然就識

又雜巴

基本上過萬羊就已經抵過日本買

又雜巴

岩岩拎左5th棒
同我係張相入面睇唔同feel
如果econ既個價可以再低啲

有棍要嚟做咩
UO同香草都要4000UP

要等三周年了

又雜巴

MLTD個event邊個諗出黎
MLTD個event邊個諗出黎

笨大
岩岩拎左5th棒

唯總買咗幾多枝yui棍

有棍要嚟做咩

-螢光捧(光劍):不同於日本現地,香港的戲院並無限制光劍的種類,kb還是uo即管放馬過來,懶人建議用mix penla之類的變色光劍;注意揮舞時配合全體並不要撞到其他人即可

呢d光劍信和之類既地方會唔會有得買
定要上amazon訂
上次睇ML兩手空空冇野揸手好怪

話說上年動漫節連官棍都有,你可以今年入場整返枝

去信和買(1X算)變色光劍 有無得買 幾錢到

daisuki acghk有檔㗎咩?
岩岩拎左5th棒

唯總買咗幾多枝yui棍

1支yui total拎左5支
小薯想問點解支棒下面可以換粒野
第一次買棒
新post 留名
小薯想問點解支棒下面可以換粒野
第一次買棒

d巨巨要一次夾幾支係手到咪唔用條繩 用一兩支要條帶套住隻手咪用另外一個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞