THE IDOLM@STER綜合討論區[100]遠征性百萬producer

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
難以置信 連SR補血嗰張小天使都冇

第一次300就打孖黎

到依加6千pt
仕事正係見過1次200
live正係見過1次300

依家6600pt
仕事出過幾次200,不過多數40/60

新玩無幾耐...
真係無

小天使係?

智絵里?

新玩無幾耐...
真係無

小天使係?

SR智絵里
小天使=智繪里
中天使=美穗
大天使=卵用(ho chi hai)
冇都唔緊要,只要有愛就算得一張N你都可以係智絵里P
小天使=智繪里
中天使=美穗

異議ありす!!!!!
大天使は智絵里、異論は認めない
小天使=智繪里
中天使=美穗

異議ありす!!!!!

チ…チ…チョ…チョ…チョップ、です。えい
小天使=智繪里
中天使=美穗

異議ありす!!!!!

チ…チ…チョ…チョ…チョップ、です。えい

升天

無錯

希望你超得的時候不要學某伊波⋯⋯⋯

無錯

但要有三百萬fans
小天使=智繪里
中天使=美穗

異議ありす!!!!!

世界大戰抹黑宇宙了。。

無錯

要堅定
愛就是要堅定

卡姐,n都無都無所謂啦
利申真人係我屋企
大天使=卵用
今日邊個抽,邊個就係鬼父,llc

無錯

要堅定
愛就是要堅定

卡姐,n都無都無所謂啦
利申真人係我屋企

我感覺到一股殺氣

因為天使巴巨就要驚,我既愛未至於淺到咁

戰鼓ready

無錯

要堅定
愛就是要堅定

卡姐,n都無都無所謂啦
利申真人係我屋企

我感覺到一股殺氣

佢自從見到我同智絵里結婚之後痴左線,體諒下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞