THE IDOLM@STER綜合討論區[100]遠征性百萬producer

1001 回覆
4 Like 3 Dislike

btw 大天二買四支心型砌クローバー未

借左堆俾人,綠色得返2枝5th官棍,但夠做

因為唔係amazon出售
収録内容
Tr.01 メッセージ -Future PicoPico Remix- / ヒゲドライバー
Tr.02 2nd SIDE -雨あがり Remix- / Hiroshi Okubo
Tr.03ススメ☆オトメ ~jewel parade~ -Blooming Floral Remix- / ESTi
Tr.04 Hotel Moonside -Take me away from Metropolis Remix- / 烏屋茶房
Tr.05秘密のトワレ -Midnight Lab Remix- / Taku Inoue
Tr.06 TOKIMEKIエスカレート -Tropical Summer Nude Remix- / 石濱翔
Tr.07ミツボシ☆☆★ -Happily Ever After Remix- / ミト(クラムボン)
Tr.08あんずのうた -ノるあんず2000 (DJ過重労働) Remix- / LindaAI-CUE
Tr.09 Love∞Destiny -Jealous prisoner Remix- / 百引一
Tr.10こいかぜ -Night Wind Remix- / AJURIKA   
Tr.11 Nation Blue -蒼く蒼く蒼く Remix- / Rio Hamamoto
Tr.12ショコラ・ティアラ -Before Sunrise Remix- / Ryo Watanabe

ESTi
睇左天使巴教學條片...
我極度懷疑我自己跟唔跟到三成

聽多兩次,打多兩次is ok

同埋跟唔到咪做少幾part,記得幾多玩幾就可以

當年毒茸因為唔好metal練都冇練過嗰part變左地藏
放棄

同埋跟唔到咪做少幾part,記得幾多玩幾就可以

當年毒茸因為唔好metal練都冇練過嗰part變左地藏

咁又係...
唔CALL (或者CALL少D) 點都好過CALL錯...
CALL錯真係會嚴重影響到人

好難call錯

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞