【MOT - 三個臭皮匠】列斯聯 2022/23 繼續冇教練加護級討論區 (20)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
其實上年都冇依家咁死心,上年仲可以賴比蛇唔買人煮冇米粥,點知護級成功後都冇對症下藥,買埋啲水貨(我寧願買修頓Adams 好過Rutter,起碼approved打到英超),領隊又唔一早搵定人選,依家咁panic,盞搵埋啲垃圾籮底橙
rutter 真係R頭, 咁既價錢買個唔係即食既返來場場打後備
問題係冇空間同時間可以慢慢養 場場都要搶分
比🐍係無辜的
係人都知一個類似BAM BAM既前鋒即戰力叫似A10類型既左閘係優先要買既,搞咁hi耐唔知買d咩人返黎
佢個戰術就係要個護到波既中鋒 戰術係咁定但又唔買替補唔知佢想點 再就係form A 唔掂想玩燒味都冇人做到 剩係買啲高速邊線返來 然後俾佢地打後備
比🐍帶隊到宜家正前鋒又做到波既得BAM BAM一個,R19,joe仔個d都做唔到個d效果,反而d邊鋒同AM太多人,但個個狀態都好飄忽,加埋後面成9日自爆,無左好多分,雖然唔太like樓奴,但請佢可能解決到哩個問題,請Ajax個光頭佬就死得,Ajax都可以帶到7輪不勝
Leeds United are not going for Alfred Schreuder as new head coach, it was not close — he’s back to Holland as reported. 🚨⚪️

Conversations will continue in order to find the best candidate.

光頭佬放過咗我地
落迪高今季都可以波追人入波
俾佢玩撚到傷埋
拖肥連阿記都冇佢符,睇嚟一陣猁坐輸望和希望瞓醒有奇蹟
我利好波
多謝利記
靠自己不如靠人地
好似話唔會請光頭佬
Same
美國佬又黎列斯
好彩有生之年睇到一次
當初諗住買廢普代替a10,結果
A10堅好波,加多d人工可能就得
同埋明知唔得就快d搵啦,哪怕再搵錯人都好過無試過,依家左路屎杜去頂完全唔係個回事,原本A10同蝦好有化學作用,宜家廢到,等達叔傷愈返到黎可能已經英冠見
猁真係識時候覺醒
個個都唔肯季中嚟,咪L再糾纏啦,我覺得樓奴係最佳人選,有英超經驗又有成績
最癡線依家a0 都未續
英冠又好 英超都好
佢依排咁fit 都要續啦
有生之年睇第二次降班
又食檸檬
大家覺得呢個po 去到第幾頁先請到人教
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞