【MOT - 三個臭皮匠】列斯聯 2022/23 繼續冇教練加護級討論區 (20)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
起碼唔洗出JH
蝦都好慘,都唔係踢攻中d料黎
R10上屆獨力幫裂攞咗好多分

今屆R19同Sini啱啱嚟時都有小小R10影子擔起隊波,但都係喺最fit時受傷
多謝熱狗射爆鎚仔
又講返紐奴
d鳩層on99,世界杯前炒薯大把選擇,宜家搵👻過來教咩
掛住Alioski
冇續佢真係好on9
為錢走
好似又傳緊賓尼迪斯,係好定唔好?
wober 3weeks molamola
想做Tom Cruise? mission impossible

定包多年英冠?
ayling koch struijk firpo原班人馬
前冇r19,後冇wober ,唔使踢啦
對住同級嘅先嚟咁搞,r19同wober 就算復出已經即刻要對上遊打大佬,咁死得啦
Leeds United are now in talks with Javi Gracia as potential new manager, he’s serious candidate for the job to replace Jesse Marsch ⚪️🇪🇸 #LUFC

Club will make internal decision soon on the manager situation — there are two names in the shortlist.
是9旦啦
Marsch已經玩爛咗隊波
一月換都ok嘅,依家肥普肥賓教都救唔番
依家daddy 安76 水平先救到
都救唔到啦除非全部隊扣十分
睇埋下場 再輸88
講起修頓,WP嘅罰球真係幫球隊攞咗勁多分,反觀裂,就算個位幾靚都係嘥晒,上季有r10都話有得射吓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞