【MOT - 三個臭皮匠】列斯聯 2022/23 繼續冇教練加護級討論區 (20)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
輸埋下兩場就可以正式宣佈收皮
踢得唔差既 場場咁既精神仲有得救
洗咁多錢都唔正正經經買個前鋒
條Rutter 仲衰過bam
下兩場對拖肥修頓,輸埋就差唔多certify
隊波其實係比管理層啲豬油膏決策搞到收皮
教練冇料又唔早啲炒
炒人之前又唔揾定人
連買人都要柒幾鑊
on99
宜家就入咗ICU
Rutter,MK呢兩個唔掂喎,反bam都覺得寧願出bam
greenwood契仔又有死球,MK唔知有乜好
80min之後A0唔換Krist又係唔知做乜,Krist真係唔知衰乜冇得出
今場輸80分鐘之後啲集中力,唔知係咪落咗order 80min搏和
🚨#SaintsFC are considering Jesse Marsch to replace Nathan Jones as manager.

Southampton have held a long-standing interest in Marsch which predates Sport Republic's arrival. Marsch is still in the UK after #LUFC sacking.

Story @TheAthleticFC

回來了
輸就預咗,比想象中踢得好少少
80分鐘仲係和其實應該守一分守到尾
a0 真係勁左
肯定佢係反馬人
呢兩場食咗春藥咁
MK都好啲,肯爛打有時搶到55波,Rutter就真係
擺明唔係前鋒料,但左右都有人,試下踢攻中可能好d
屌,咁我地請Hasenhuttl
馬蛇有任務了識做啦算幫裂做番件好事
Alfred Schreuder at Elland Road today, according to @mcgrathmike, as #LUFC step up their attempts to name a new head coach. Dutchman most recently coached AFC Ajax and Club Brugge. Prev. assistant to Ten Hag at Ajax and Nagelsmann at Hoffenheim.

係佢就仆街
揾個正常啲唔得咩
買人搵領隊冇樣正常,我已經死心㗎喇,捧裂真係心很累
捧到列嘅本身都痴痴地線架啦
依個真
請人請左成個星期都冇人蘇我地
最尾求其有個冇工開抵得諗來頂住先就算
大SAM: 我呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞