【MOT - 三個臭皮匠】列斯聯 2022/23 繼續冇教練加護級討論區 (20)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
Kilch走左,唔係卑半場時間佢可能好好多,唉等下BAM BAM幾時開竅啦
如果把握力正常啲,應該入到38粒啦,幾場可以輸變和、和變贏,唔使依家泥足深陷
其實MK 後上頭搥幾好 可以唔駛下下兩邊都出地波
希望聽日利醒定定唔好俾愛華頓機會
全力撐猁,救得一場得一場
佢同Adams有d重複左,Kilch無走就好,馬薯臨走送走Klich,搞傷R19
屌佢呀,前面水晶宮狼隊森林西咸嗰啲全部唔過20粒
Klich其實都廢咗武功㗎喇,bambam中場版
裂就係成日輸關鍵一球而失分得失球睇唔出
咁可能請樓奴反而得
多個選擇都好啦,宜家條友死都要用蝦,唔知班友點諗
唉,賣蝦又唔捨得,但係蝦又唔爭氣
蝦肋,恨不成大器
唔賣冇問題 唔好出70分鐘得唔得
明明有好多波可以one two佢硬係要扣多一兩下
就係差佢個幾秒人哋已經可以企返好位
一係就死扭入人堆
偷到個球佢推邊都唔埋中間真係O咀

A7再唔操下盤可以賣得啦
仲衰過上年唔想返英冠呀
做定心理準備好啲
今晚愛贏埋猁就半死
下場輸埋比佢就可以拔喉唔洗搶救
Bam啲first touch好少少其實有好多機會
分數同形勢都衰過上年,當發三年夢啦
今日都唔知有冇新教練
下兩場嬴唔到真係食屎 膠層點會估到自己贏唔到森林之餘仲要其他隊隊都反底, 宜家搞到自己咁被動
其實真心戇鳩上季仲有Raphinha識做下波
但明眼人都睇得出係要買一個正前鋒
今季無咗Raphinha又唔買返隻翼
係咁買美國水貨…
返落去都好嘅根本膠層唔太膠唔岩係英超
預咗下季過英國探朋友可以買平飛
升咗上去英超都無返過去Ellen Road睇波 對上一次係升班前
結果未睇到裂踢英超就降班
5月28號last day,仲有機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞