拍拖5年女友遇意外恐成世坐輪椅 港男欲棄求婚:我做唔到好似So Ching咁

257 回覆
702 Like 65 Dislike
有光環 過多一排可能阿mo會「自殺」走左
傷殘人仕都可以有性行為
女嘅都係訓喺度
可以懷孕,剖腹産子
如果男嘅傷殘就仲慘
連登夠多故仔啦
佢自殺唔到
理性同感性姐
你呢一刻感性行先 你就要預左係感情用事累死自己

康復其實係咪等緊神蹟發生
不過呢啲神蹟到有好多案例出現過
用下腦啦
放棄埋阿mo咪更加無未來
得依家果少少job都無埋唔洗做
點會無人講呀而家未發生都講定先啦
收皮啦 阿mo 一有意外已經大把人講緊soching 幾時走
連登未見過呢啲留言喎
上緊唔同論壇?
如果唔係講緊大把女人而係大把男人,肯定唔會過千正評,而係成班連登毒撚出嚟話你打稻草人
班女:為自已將來打算唔通咁都有錯咩
條仔愛你會原諒你
外人冇資格批評你 blah blah blah
我呢半年望盡連登點勒索蘇晴

有一千萬果陣話執到喇一世無休

唔收一千萬果陣話on9

唔離棄mo 就話佢打算照顧人一世捧佢做世一女友唔俾佢走
一係就話扮野攞光環仲跳舞對唔對得住呀mo

離開既話就現實 忍唔到寂寞 呀mo 扯唔起

正如港女覺得條仔賺錢唔多,一直落去唔掂覺得想斬纜。轉過頭遇到件後生D又有D錢即刻轉呔。

又唔見講呢D?
只係求其一個例子
男: 自己搵工程師巴士殺女友
女: 現實版病嬌 『對他喜歡地不得了』21歲日本女性刺殺一男子
https://lih.kg/1169250

你日日只睇到幾個戇鳩玩膠講女人係臭雞 咪覺得連登仇女論壇 但呢啲潛而默化嘅男女雙重標準先係連登最撚癲嘅地方 一個暗𥚃偏幫女人論壇屈到變咗等於仇女
點解咁就係冇閪屌?
成班人渣
外骨骼支架失控爆炸
婚都未結就要共患難??
愛係有分唔同程度
甚少人會對人有全心全意嘅愛
因為動物基本上都係自私
所以只要肯認自己唔愛就得
只要你冇道德 就冇人可以綁架你
而要咁多藉口話自己內疚又盛又指出對方做錯
呢啲行為都係推自己嘅責任畀人令自己喺道德上睇落好正確
或者有啲人係本身就唔夾只係受熱戀期影響
慢慢就發現自己唔鍾意人
唔通呢啲又係真愛?
而且感情大多數只會影響正確決定
但係愛情係咪有得分正確定唔正碓
我只係覺得要從理性角度分析自己對人嘅感情好on9
你只係需要簡單承認自己唔夠愛人
請定義真愛
唔好講男女朋友,老母出事都事都大把人拍拍籮柚就走咗去
唔好話唔係真愛
只係未夠愛
坐輪椅點會冇閪屌
又唔係要切走塊閪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞