[重磅消息]俄羅斯宣布清空財富基金歐元份額 人民幣成唯一外儲

281 回覆
358 Like 8 Dislike
好多前夠話2020前收復台灣
收復左未?
搵間諜偷就易
守住唔畀人偷到先難

美國捉都已經捉左N間公司
仲有成千上萬的人同埋公司逐個試
只要出夠錢全世界獵頭公司同埋ibank支持
偷唔到美國就偷同美國合作的國家
大不了盲佬摸象咁逐啲逐啲砌出黎
被咩姐
有得佢揀咩?
https://www.chinatimes.com/amp/newspapers/20170304001477-260301
大陸全國政協委員、解放軍南京軍區前副司令員、退役中將王洪光3日接受《旺報》專訪表示,台灣(台海)情勢現在非常危急,島內台獨勢力已經出現五個不可逆轉的趨勢,因此現在已經到了以武力或武力威脅統一台灣的時候,而且時間就在2020年之前。

大佬你專業啲
呢啲講左好多年的野唔係唔知呀嗎
你再係咁無錢收
或者你儲唔夠分出唔返黎
危急?嚇下人?
原來大陸全國政協委員講

中華民國 比 中華人民共和國 更早成立
一早已經係獨立國際
而中華人民共和國 從未擁有/控制台灣

仲有你條命保證到乜?
美國C17 未經中華人民共和國許可 降落 台灣松山機場
解放軍出動保衛“領土”未
唔開放資訊係因為太多假資訊

=》中共成日放假資訊就真
用核彈對住的一家人
天天留島不留人的一家人
所以殺自己人沒問題的一家人

鬼同你做一家人
別國軍機未經授權進入你國“領土”
你唔係唔打呀嘛

雖遠必誅
(太近就不了)
答我唔出兵是否叛國行為
太多了
連中國人自己都知

係文化大革命面前嗰啲叫小打小鬧
仲有長春圍城
呀,原來中華民國的人不是中國人。。。。。
咁台灣(中國民國)咪。。。。。

媽呀我好亂呀

幾好笑
正解
我想買
有冇門路
英文寫不接受
中文變撚左做接受
咁叫老作唔係翻譯
你果然唔識英文

source: 我話係就係 冇得反彈
你覺得歐洲會同一個封閉, 經濟開始下行, 價值觀唔同, 冇合約精神既國家合作
定係跟一個世上最高gdp, 人民成日有交流 相類似社會價值觀既國家?
瞓醒未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞