[假車發佈期] F1 2023 季前討論區 4

1001 回覆
1 Like 26 Dislike
今年冇恩撚想轉F1tv pro
邊度買最平?
Now可摸耳死撚開,等香港有得直接睇f1tv

平靚正
WRC 瑞典拉力賽
由M Sport 福特嘅Ott Tanak 贏咗
https://twitter.com/officialwrc/status/1624744172484689922?s=46&t=P7x-_mZbG1TdybBDYm_ptw

積分榜方面 Ott Tanak lead 緊芬蘭𡃁仔Rovanpera (路雲比拿)3分
https://twitter.com/officialwrc/status/1625087393878495239?s=46&t=P7x-_mZbG1TdybBDYm_ptw

下一場WRC將會係三月中嘅墨西哥拉力賽
唔關Now事,Beinsport攞左東南亞獨家直播,Now只不過係香港區零售
有d想睇am但係3點先開始
有冇人試過用左surfshark VPN 係PC 都係睇唔到F1 TV pro?
(我經Google play store買, android/iPad睇到)
求教
想瞓覺skip麥拿倫發佈會嘅就撳開嚟睇。

拉利嗰張成個 grad din 毒撚咁
算快手
3個字就show livery
架車個樣好紅牛
洗唔洗成架車都係google logo
搞到又綠又黃
架車啲carbon fibre露得有啲多
我等唔等AM好呢
完~

MCL60
唔係掛 今年同上年個拉花差好遠啵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞