[假車發佈期] F1 2023 季前討論區 4

1001 回覆
1 Like 26 Dislike
今晚都1001架啦
[冬測之王] F1 2023 季前討論區 5
https://lih.kg/3311552

PO已開
幫手推push

51g 層層疊係max冇留位
Debris 睇好佢係諗住佢好經驗又比較大年紀無咁易上頭,仲要上年一落場就有分。
但係講真佢今年同和牛打平我覺得已經贏咗,始終f1同其他series比要求高太多,其他比賽點勁嚟到圍牆內都有機會滑鐵盧。
再者和牛都三年生,對住新豬隊友好應該KO佢先係 (我覺得舊年部西車某程度上show唔到和牛同氣嘅實力)
唐仔嘅aggressive同個on9仔無分別
變左AM之後就係咁
細牛舊年部車真係不受控制
燒偈,無brake,無down force,食軚,慢
睇到成隊team都摸唔到部車嘅特性同極限
相當unpredictable

坊間嘅專家話因為佢哋減少用大牛嘅parts, 所以唔睇好佢哋今年搞得掂部車

我就覺得真係要比賽幾站先知
上年前兩站細牛還ok, 落澳洲開始出事
又真係點解?
同埋佢無望鏡飛埋去果下真係慣性動作改唔到咁
威記年代嘅唐仔係真係遊車河唔洗鬥
去到神油/AM年代好都仲係好明顯做自己野ok,同人battle唔得
同初初嘅19叻啱啱好另一個極端
細牛上年沙地已經燒偈燒到DNS
巴林燒pierre
要咁多reverse driver做乜鳩
你話palou要鬥indy 未完季都唔得閒做替補
咁已經同平治deal好咗有舒仔啦
但宜家又同am deal杜哥治+飯當返嚟
2023年勞倫斯體育奬 最佳男運動員提名名單
有韋少 美斯 麥總 咖哩 拿度 同 Mondo
https://www.instagram.com/p/Co4YLxFtzPD/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

至於最佳團隊提名名單
有紅牛 阿根廷國家足球隊 法國國家足球隊 英格蘭女子國家足球隊 皇馬 同勇士
https://www.instagram.com/p/Co4UwFIN9Xa/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
更正 法國個個係Rugby team
小花冇得輸啦
眾所週知Zak Brown有兩味

食幼幼同食後備
Williams & 老麥?
小花(英國女足)
老麥好大機會
威記隻sim
9up句道

雖然可能性無限細
Honda最好嘅新檔係Aston Martin
一來AM有自家新廠房
二來AM技術層面架構係一直虛虛地 同Honda呢種學院派兼容到係百利而無一害

但係點解話可能性細
因為AM無論街車到賽車部門同平治嘅關係都太深
講new facility嘅話老麥嚟緊都會有(新風洞新simulator)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞