[假車發佈期] F1 2023 季前討論區 4

1001 回覆
1 Like 26 Dislike
咪係
邊有得咁比
每一屆嘅情況都唔同

2019就唔駛講啦
但2020如果和牛無貨交就注定廢埋
估唔到鳩噏吓輸仔竟然變成推post

咁講啦
輸仔唔係廢,但撇除佢個姓,無人會當佢係寶
改制後最低分F2冠軍
目前望落,輸仔最多只係第二個Lance Stroll
如果Lance stroll無車揸
除咗迷stroll巴打,會唔會有人覺得可惜為佢抱打不平?

舉只高過Goatifi一分最主要都係想講,大家對Mick期望過大
之前已經有飯當 Palmer呢啲例子,最多只係話
Mick需要一個有培訓養成空間車隊
舒仔F2好似未攞過pole
唐仔火雞站攞過
碎片比人睇咁高又係傻傻地
話就話F2冠軍 但佢係三年生先拎到 二年個陣比串燒三兄弟屈機
FE冠軍含金量係點就大家有眼睇 重要佢上季得第9
今晚有F1TV Pro 8折
已經開晒土耳其account準備定,暫時仲係350 tl一年
我都唔知果班人係咪同我睇埋同一個F1 /F2
好似恨不得和牛畀人炒
成日仲執住和牛第一年唔夠穩定嘅嘢嚟講
上年都已經得返三次係抵鬧啦,條team仲要成日派膠畀佢,想點?

碎片最多咪同和牛打成平手...
我兒真係有料喎
點解我vpn 去 Turkey 但見到f1 tv pro 收我Eur64.99嘅?
你要用VPN開個土耳其app store account再用app入去
兒子feeder series 已經好標青
Stroll F3 第一年就champ, 仲要係對住素,Anthoine Hubert Ilott同志佢哋,舒仔?
所以最多只係第二個lance stroll
輸仔連lance stroll level都未到
lance stroll日日俾人笑pay driver dumb face
Mick就個個lovely,great potential
唐仔同舒仔個F3冠軍都有水份
講起單車又諗起奧運恩撚講場地單車 場場都講到2021 final lap Sc restart咁
認真 兒子一出道race management已經好成熟 係衰跑Q太撚慢

當年baku揸住㗎威記上podium真係好堅 個陣3大隊年代其他隊上podoum好撚難

不過係印度神油變左AM之後 反而仲差左
贏咗就贏咗,勝之不武另計
Full wet 之鬼兒子
monza頭排起步

好想搞事
仲有兩日,俾我抖下pls
我諗住就咁直出算
今年啲拉花都無創意可言
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞