[NS] 《薩爾達傳說 王國之淚》釋出新預告片,即日開放預購

814 回覆
207 Like 8 Dislike
+1

順便買幾隻amibo
有冇唔連game 嘅純特典
有冇人知訂左入埋數要幾耐先 confirm 到個order
呢個真係要買
2017的曠野之息到今時今日我都覺得無邊隻RPG超越到佢
為左呢個遊戲買部NS都抵
仲有3個月時間
暫時未有遊戲,超越到佢 係我心中
仲有邊到有得訂個模型
18GB應該係全新內容?唔會延續返又打多次四神獸

今集啲樣好似Dark好多成人向啲,唔似曠野啲怪樣都係低低BB咁。

希望個故仔有番啲深度 上集其實好皇道個劇情,一開頭已經Set死你係勇者你就係要救公主。

但個公主又唔係好吸引 搵啲回憶都搵死,仲要其實有啲回憶冇咩大不了。

其實曠野啲支線係唔重複,但有啲支線好白癡又麻煩,好多都Skip咗。

講真玩咗曠野200小時,仍然唔覺得真係好神作,可能期望有差距,原本好期待個故仔,但個故事其實好直接普普通通救公主。

仍然都係唔明白點解你地講到一生人一次體會,有幾正隻Game
啲人話今集傳有Online系統,類似係個Map到睇到邊啲地方多人去

今集林克造型係幾靚。
所以我無話港券貴
我只係話日券抵
因為隻game唔係故事主導
你如果係要睇故事既咁唔岩你
百貨應百客,好多人鐘唔等於你要鐘意
唔岩你係冇問題

但佢係有主線故事架Wo…
佢當然都有故事,但佢主要賣點唔係故事
故事正如你所講好皇道
基本每代都係勇者救公主打魔王
唔出新機呢吓真係仆街,勁想比錢老任洗
我部day 1 機啲電應該廢廢地了
用依家角度睇就唔算神作
但用返2017年嘅時代睇嘅話齋係個開放世界已經屈左機
5月先出,我諗間鋪都未咁快confirm到你
有興趣可以睇下專家分折
https://youtu.be/3TBZdLJoYeM
換啦
我都賣咗,岩岩買返oled
依家都幾肯定唔會有新機住
似係想等switch總銷量正式超越PS2/NDS先會發布下一代機
而家switch總銷量1.2部,PS2/NDS 1.5億部
不過我覺得無可能超越到,市場飽和緊,好難再磨多3000萬
NDS都係因為出左3次改版機先有咁高銷量(初代NDS,NDSL,NDSi,NDSiLL)
再望下當年嘅無雙8個開放地圖
就已經有分別啦
轉日區買game冇中文睇唔明

又唔似連登仔咁自學N1
啦啦臨去訂特別版先
日eshop冇中文咪對照港版eshop 啲位一樣既

你話隻game冇中文就唔得姐
乜日區買game唔係都係買返嗰個地區嘅版本
(即係冇中文囉 唔係咩?)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞