[NS] 《薩爾達傳說 王國之淚》釋出新預告片,即日開放預購

814 回覆
207 Like 8 Dislike
如果可以過啲獸神劍同弓去totk就好
電玩直銷網開始預訂 可以揀中英日封面

可惜我已經2000fun訂左中文版特典
game都未出,淨係個氣勢已經feel到會係goty
仲有微軟既重頭作 星空

希望係王國之淚仲可以叫隻狼出黎週街走
睇人
我有D FD都麻麻地
得覺得好玩既人 應該玩完初始台地就沉曬落去
好多人第一次會玩唔到落去 之後再玩番/玩玩下突然就會沉迷左
唔係打開機果D 或者玩開手機GAME 需要適應既時間就愈長
G Point $398 港版 訂金$100

未出台地個陣係教學兼限你活動範圍,出咗就係新世界
冇可能啦
其實限量版個鋼鐵材質海報(Iconart™️規格)係乜黎
咪金屬海報
我第一集都未爆
正,已買典藏版,仲訂埋amiibo
依家好鬼期待
梗係原神啦,手機基數大,多人玩,雖然隻game免費,但武器角色都要課金,好多手機玩家都未體驗過3A,原神雖然比唔上3A,但都比大部分人手機高汁(本人歧視原神and原神玩家)
事實真係原神搵得多啲仆佢個街,年年都幾十億呀,成班盲毛課落去
玩到elder scroll嗰種大世界探索嘅話呢隻冇咩理由唔啱玩,老任一貫教材式關卡設計加埋已經理論化左嘅open world設計思路
但玩開d衝主線唔洗點樣自由走嘅game可能好唔慣
人地講最新作唔係最終作
唔識就唔好衝出嚟啦
同埋正常點會覺得薩爾達會有最後一集
應該我個孫死嗰日都未會係最終作
我覺得玩曠野之息就ok
再有興趣既玩埋天空之劍, 我諗佢switch 出天劍HD 係有原因既, 話晒睇trailer 把master sword 好似會爛
任天堂d game根本唔會有最終作呢樣野
最冷門的mother系列都係因為總製作人唔想再整game先搞到無續作
日區券平均二百幾一隻game,超抵,之前我話港區券貴比人負皮
忍義手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞