加拿大牛仔cap水?

342 回覆
79 Like 9 Dislike
喺加拿大嘅都知 佢個名一早臭哂啦
ny咁細 呢面啲圈子
差唔多隔一個人就會識另一個人
佢黎到應該係社交性死亡
第一次搞tg group 就cap到咁多水
叻仔

佢返邊份工我哋都知呀
Account manager
但願呢班人唔係一齊做緊戲
表面割完牛仔,但其實牛仔係背後繼續cap水
唔係掛,班helper走晒留佢一個食晒所有指控?班helper唔會咁撚衰掛
牛仔依家係咪硬食晒所有嘢比班helper蝦
係嘅話唔怕講,潛左水咁耐真係無辜嘅就自救啦
我指係佢地夾份做場戲岀嚟比大家睇,cap水都幾繼續
無人知班helper係點,真係唔排除牛仔唔再岀面,但helper們依家拎哂光環繼續做本身既野
依家好明顯一下推哂比牛仔,以前盤數就變到一定無得睇,亦無得追究
真係唔會排除呢d可能性
牛B:
睇tg , helper都有比錢參加活動 佢連helper錢都cap埋 有埋圖 應該就唔會有呢個可能性喇
睇咗好耐,但圖就得兩張,但日期都無個
重有佢地話叫過牛仔比佢地睇搞活動既財務狀況,個刻就發現有問題,咁應該點都姐係有財務證據,一齊公開埋岀嚟咪得,點解要等牛仔自己公開?

唔係想雞蛋𥚃骨頭定點,但真係會有疑問,比人呃完一次,對方做一做好人就唔應該再懷疑?
Tg 有人po咗張有日期嘅相
我就真係揾唔到呢張相,再講,係既話,ig又竟然唔係post 張齊資料既相?
佢地要踢走所有嫌疑,唔係拎更多野岀嚟重好?
邊有可能兩張圖就算….

都話tg有人po咗囉
咁重有無其他證據?
佢地又話睇過財務證據,又去咗邊?
班helper話件事發後就揾牛仔對過條數,呢d最重要既野點都會留掛,唯一prove到自己既野嚟嫁喎
但班helper 岀完篇文之後都係無prove到自己條數
上面係咁負皮我,但又駁吾刀,想點
牛仔就追硬,但班helper呢?件事好奇怪
佢地之後重有活動搞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞